İstikbal ile Yeni `Senkron` Dünyası

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Yeni `Senkron` Dünyası

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 11 Ocak 2008 Cuma

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 11, 2008
İSTİKBAL İLE YENİ “SENKRON” DÜNYASI
İstikbal, son tasarımı “Senkron ürün grubu” ile dekorasyon anlayışında “uyumu” ön plana çıkartıyor. Senkron ile salon, yemek ve yatak odalarını aynı konseptte buluşturuyor.
İstikbal Mobilya modern ve yenilikçi ürün serilerini tüketiciler ile buluşturmaya devam ediyor. İstikbal, salon, yemek ve yatak odalarına yönelik geliştirdiği en son koleksiyonu Sekron ürün grubu ile ev dekorasyonunda uyum arayanlara şık ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Kahverengi, ahşap ve metalin zarif tasarımlarla birleştirildiği Senkron ürün grubu, modern yaklaşımını evin farklı köşelerine taşıyor.

Senkron oturma grubu; geniş oturma alanına sahip ikili ve üçlü koltuk ile iki adet tekli koltuktan oluşuyor. Tercihe göre seçilebilen birçok kumaş alternatifi sayesinde salonlarda istenilen kombinasyonlar oluşturmak da mümkün. Modelde kullanılan ahşap ve ince şeritli metal uygulaması oturma grubuna zarif bir görünüm kazandıyor. Yumuşak kumaş dokusu ile konforu üst seviyeye taşıyan Senkron, dar ve geniş mekanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Fonksiyonelliği ile de dikkat çeken ürünün, üçlü ünitesi yatak, ikili ünitesi ise sandık olarak kullanılabiliyor.

Kare tarzı uygulamaların ve diğer ürünlerle ahşap uyumunun hakim olduğu Senkron yemek odası takımı ise oturma grubu ile salonları aynı dekorasyon anlayışı ile tamamlıyor. Senkron yemek odası, masa, sandelyelerinin yanı sıra aynalı büfe (konsül), vitrin, gümüşlük ve televizyon sehpasından oluşuyor. İstenilen parçalar seçilerek Senkron yemek odası takımından farklı ve özgün kombinasyonlar da oluşturulabiliyor.

Vitrin, gümüşlük, büfe kapaklarında ve kulplarında kullanılan kare tarzda uygulamalar ve vitrin cam raflarındaki aydınlatma sistemi modelde estetik bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca yemek odası takımı cam, ahşap ve metal uygulamalarının en başarılı örneklerinden birini temsil ediyor.

Senkron zarif çizgileri ve modern tasarımını yatak odası takımı ile de buluşturuyor. Geniş karyolası, şık şifonyeri ve tuvalet aynası, beş ve/veya altı kapılı gardırop seçeneği ile Senkron yatak odalarına alternatif çözümler sunuyor. Fonksiyonel kullanımı ile farklılık yaratan Senkron kare şekillerin vurgulandığı tasarımında aynalı dolap modeli ve zarif ince metal çizgileri ile de dikkat çekiyor.

İstikbal’in en son ürün grubu, salon, yemek ve yatak odalarını “Senkronize” etmek isteyenler için Türkiye çapında bini aşkın İstikbal bayiinde tüketiciye sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT