İstikbal`in Kaçırılmayacak Fırsat Kampanyası

Alışveriş Alışveriş İstikbal`in Kaçırılmayacak Fırsat Kampanyası

Tarihler: 05 Kasım 2009 Perşembe ~ 05 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2009 ~ Ara 5, 2009
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni kampanyası ile sonbahar sezonuna kapılarını açtı. İstikbal farklı ürün gruplarında başlattığı yüzde 10 KDV indirimi ve 3 ay ödeme erteleme fırsatı ile sezona damgasını vuruyor.

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için farklı birçok ürün grubunda geçerli olan özel sonbahar kampanyasını başlattı. 1 Ekim -31 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerli olan avantajlı kampanya ile İstikbal evlerde dekorasyon modasını kaçırılmayacak fiyatlarla estirecek.

İstikbal yeni kampanyasında modern koltuk takımlarından emniyetli bazalara, birbirinden şık yemek ve yatak odası takımlarından kullanışlı kanepelere, ergonomik ve sağlıklı yataklardan gençleri özgür hissettiren genç odası takımlarına kadar birbirinden şık ve kullanışlı birçok ürünü yüzde 10 KDV indirimi ve kaçırılmayacak taksit avantajları ile sunuyor. İstikbal kampanya dahilinde metal bazaları 259 TL’den, deri başlıklar ve yatakları 99 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Ayrıca 1-30 Kasım tarihleri arasında tek kişilik comflex yorganlar 36,90 TL’den satışa sunulacak.

İstikbal, sunduğu indirimlerin yanı sıra tüm ürün gruplarında Axess kart sahiplerine özel, 3 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Ev dekorasyonunda kaliteyi ve şıklığı İstikbal ile ekonomik fiyatlar ile yakalamak isteyenlerin, Türkiye çapında 1.000’i aşkın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT