İstikbal Plaza: Ahşap, Cam ve Metalin Mükemmel Birleşimi

Alışveriş Alışveriş İstikbal Plaza: Ahşap, Cam ve Metalin Mükemmel Birleşimi

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
İSTİKBAL PLAZA: AHŞAP, CAM VE METALİN MÜKEMMEL BİRLEŞİMİ

İstikbal’den ahşap, metal ve camın uyum içerisinde birleştiği modern ürün grubu Plaza; evlerde yeni consept yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olacak...
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni ürün grubu Plaza ile yatak odasından yemek odasına, portmantodan Tv sehpasına uzanan dekrasyon bütünlüğünü ile tüketici ile buluşturuyor.

Ahşap, metal ve camın uyum içerisinde birleştiği Plaza, özel modern tasarımı ile evlerde son dekorasyon trendini yansıtıyor. Klasik ve modern her tür mekana uyum sağlayabilen ve farklı bir tarz oluşturan Plaza, dekoratif çizgideki şıklığı ile göz kamaştırıyor. Zarif metal çizgilerin ağırlığı, camın zerafeti ve ahşabın doğallığının yarattığı bütünlük ile bir tasarım ve uyum harikası sunan Plaza ürün grubu, yatak odası, yemek odası, portmanto ve plazma tv sehpalarını bir arada sunarak evlerde yeni bir concept yaratıyor.

Plaza Yemek Odası: İstikbal Plaza Yemek Odası takımı zevkli tasarımı ve zarif çizgileri ile özgün ve modern bir tasarım sunuyor. Ahşap ve metal şıklığının yanı sıra kullanım özellikleri ile ön plana çıkan Plaza Yemek Odası, kare konsol ünitesi, geniş ve çok amaçlı çekmeceleri modern hayata dair tüm detayları içinde barındırıyor. Şık vitrini, estetik gümüşlük, büfe ve aynasının yanı sıra salon içinde uyum sağlamak isteyenler için Plazma televizyon sehpası ile Plaza, opsiyonel olarak takımı tamamlama şansı da sunuyor.

Plaza Yatak Odası: Estetik çizgilerin modern tasarım ile buluştuğu Plaza Yatak Odası ise fonksiyonel kullanımı ile dikkat çekiyor. Cam, metal ve ahşabın özgün konsepti ile buluşan zarif tasarım Plaza, yatak odalarında farklı bir atmosfer yaratacak kadar iddialı. Plaza, beş ve/veya altı kapılı gardırop seceneği, şık şifonyeri, tuvalet aynası, geniş karyolası ile farklı mekanlara göre zevkli kombinasyonlar yaratmayı mümkün kılıyor.

Ayrıca Plaza ürün grubunun modern ve fonksiyonel portmanto ve TV sehpası ise evdeki uyumu yakalamak isteyenler için en uygun çözümü sunuyor.
İstikbal kalitesi ve güvencesi ile evlerde yeni konseptler yaratmak için tasarlanan Plaza Ürün Grubu, Türkiye genelinde binin üzerindeki İstikbal Bayi’nde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT