İstikbal Regina`dan Bahar Müjdesi

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina`dan Bahar Müjdesi

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
İSTİKBAL REGİNA’DAN BAHAR MÜJDESİ
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfakları evin en keyifli mekanı haline getirmeyi amaçlayan İstikbal Regina, yeni kampanyası ile bahara merhaba diyor. İstikbal Regina, Karat mutfakları Dominox Ankastre ürünleri dahil 2.999 TL’den ve Arte Mutfakları ise 3.999 TL’den çok özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile tüketiciye sunuyor...

Mobilya sektörünün öncüsü olmaya devam eden İstikbal, Regina ile mutfak sektöründeki iddiasını sürdürüyor. Regina, ‘Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak’ isteyenlere İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini kaçırılmayacak fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor.

1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında 2 ay süreyle geçerli olan yeni indirim kampanyasında, modern tasarımı ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan Karat Mutfak 2.999 TL’den, Arte Mutfak 3.999 TL’den satışa sunuluyor. Davlumbaz, Ocak, Fırın, Evye ve Armatür gibi tüm ankastre ürünlerini de kampanya içine dahil eden Regina, Axess Kart sahiplerine özel 2 ay ertelemeli 12 aya varan taksit imkanı ile büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

İstikbal Regina ayrıca şık ve kullanışlı modelleri mutfaklarla ücretsiz projelendirme ve montaj hizmeti ile de buluşturuyor. “Evin buluşma noktası” anlayışı ile tasarlanan İstikbal Regina mutfaklar ile keyifli sofralar kurmak, lezzetli yemekler için ortam hazırlamak artık çok daha hesaplı ve kolay...
İstikbal Regina’nın en özel tasarımlarından Karat ve Arte’ye kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin en yakın İstikbal Regina satış noktasına uğramaları yeterli.
www.istikbalmutfak.com.tr
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT