İstikbal Regina`dan Yüzde 30 İndirim

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina`dan Yüzde 30 İndirim

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: İstikbal

Telefon: 0 800 361 00 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007

İSTİKBAL REGİNA’DAN YÜZDE 30 İNDİRİM
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla bir mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, mutfaklarda yüzde 30 indirim ile başlattığı büyük yaz kampanyası sonbaharda da devam ediyor.

Mobilya sektöründe kalite ve modern tasarım anlayışını tecrübesi ile harmanlayarak ürünlerine yansıtan İstikbal, Regina ile hazır mutfak ürünlerindeki kalitesini cazip fırsat avantajları ile birleştirerek mutfak sektöründeki iddiasını sürdürüyor. “Evinizin buluşma noktası” anlayışı ile üretilen İstikbal Regina mutfaklar ile şık sofralar kurmak, lezzetli yemekler için ortam hazırlamak artık çok daha hesaplı... “Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak” isteyenlere, kaçırılmayacak yüzde 30 indirim kampanyası sunan İstikbal Regina, İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini yaşamak isteyenlere sesleniyor.

1 Eylül – 31 Ekim 2007 tarihleri arasında, yüzde 30’luk indirim müjdesi yanında ayrıca tüm ürünlerde geçerli olan Maximum Kart sahiplerine özel 24 aya varan vade farklı taksit seçenekleri ile İstikbal, büyük ödeme kolaylığı da sağlıyor. Klasik, modern tarzlarda birbirinden farklı mutfak modellerini bir arada sunan İstikbal Regina, farklı mekanlara ve zevklere göre konforlu, şık ve kaliteli mutfak alternatiflerinde ücretsiz keşif ve montaj hizmeti ile Türkiye çapında tüm İstikbal Regina satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Birbirinden seçkin Regina mutfak ve banyolarındaki yüzde 30’luk büyük indirim fırsatı ile İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiğini yaşamak isteyenlerin en yakın İstikbal Regina bayisine uğramaları yeterli...

www.istikbalmutfak.com.tr
0 800 361 00 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT