İstikbal Regina`dan Yüzde 50`ye Varan İndirim Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina`dan Yüzde 50`ye Varan İndirim Devam Ediyor

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: İstikbal Regina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
İSTİKBAL REGİNA’DAN YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM DEVAM EDİYOR
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla bir mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina’nın mutfaklarda sunduğu büyük ilgi gören yüzde 50’ye varan indirim kampanyası devam ediyor. İstikbal Regina mutfaklar her şey dahil 5.658 YTL’den 2.829 YTL’ye düşen kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kalite ve modern tasarım anlayışını birleştirerek ürünlerine yansıtan mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, Regina ile mutfak sektöründeki iddiasını kaliteli ürünleri yanında cazip fırsat avantajları sunarak da sürdürüyor. Regina “Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak” isteyenlere İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini kaçırılmayacak yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile devam ettiriyor.

Kampanya dahilinde birbirinden şık mutfak modelleri 5.658 YTL yerine 2.829 YTL’den satışa sunan Regina, Davlumbaz, Ocak, Fırın, Evye, Armatür gibi tüm ankastre ürünlerini de kampanya içine dahil ediyor. Ödeme avantajları ile de tüketiciye büyük kolaylık sağlayan kampanyada ayrıca İstikbal Regina mutfakları şimdi alan Bonus Kart sahipleri 12 aya varan taksit imkanı ile Eylül ayında ödemeye başlayacaklar.

İstikbal Regina, farklı mekanlara ve zevklere göre konforlu, şık ve kaliteli tüm ürünlerinde ücretsiz projelendirme ve montaj hizmeti de sağlıyor. “Evinizin buluşma noktası” anlayışı ile üretilen İstikbal Regina mutfaklar ile şık sofralar kurmak, lezzetli yemekler için ortam hazırlamak artık çok daha hesaplı...

Birbirinden seçkin Regina mutfaklara yüzde 50’lik büyük indirim ve ödeme erteleme fırsatı ile sahip olmak isteyenlerin en yakın İstikbal Regina bayisine uğramaları yeterli...
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT