İstikbal Regina`dan Yüzde 50`ye Varan İndirim Müjdesi

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina`dan Yüzde 50`ye Varan İndirim Müjdesi

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: İstikbal Regina

Telefon: 0 800 361 00 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
İSTİKBAL REGİNA’DAN YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM MÜJDESİ
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla bir mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, mutfaklarda yüzde 50’ye varan indirim müjdesi ile ilkbahara damgasını vuruyor. İstikbal Regina mutfaklar her şey dahil 5.500 YTL’den 2.829 YTL’den düşen kaçırılmayacak fiyatlarla iki ay ödeme ertelemeli olarak tüketiciye sunuluyor.

Kalite ve modern tasarım anlayışını birleştirerek ürünlerine yansıtan mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, Regina ile mutfak sektöründeki iddiasını kaliteli ürünleri yanında cazip fırsat avantajları sunarak da sürdürüyor. Regina “Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak” isteyenlere İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini kaçırılmayacak yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile sunuyor.

1 Mart- 30 Nisan 2008 tarihleri arasında geçerli olan yeni indirim kampanyasında birbirinden şık mutfak modelleri 5.500 YTL yerine 2.829 YTL’den satışa sunuluyor. Davlumbaz, Ocak, Fırın, Evye, Armatür gibi tüm ankastre ürünlerini de kampanya içine dahil eden Regina, iki ay ertelemeli ödeme fırsatı ile de tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor. Tüm İstikbal Reginalar Bonus Kart sahiplerine ise 12 aya varan taksit imkanı ile sunuluyor.

İstikbal Regina, farklı mekanlara ve zevklere göre konforlu, şık ve kaliteli tüm ürünlerinde ücretsiz projelendirme ve montaj hizmeti de sağlıyor. “Evinizin buluşma noktası” anlayışı ile üretilen İstikbal Regina mutfaklar ile şık sofralar kurmak, lezzetli yemekler için ortam hazırlamak artık çok daha hesaplı...

Birbirinden seçkin Regina mutfaklara yüzde 50’lik büyük indirim ve iki ay ödeme ertelemeli fırsat ile sahip olmak isteyenlerin en yakın İstikbal Regina bayisine uğramaları yeterli...
www.istikbalmutfak.com.tr
Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 800 361 00 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT