İstikbal Regina İle Mutfakları Değiştirmenin Tam Zamanı

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina İle Mutfakları Değiştirmenin Tam Zamanı

Tarihler: 16 Temmuz 2009 Perşembe ~ 16 Ağustos 2009 Pazar

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2009 ~ Ağu 16, 2009
İstikbal Regina İle Mutfakları Değiştirmenin Tam Zamanı
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfakları evlerin en keyifli mekanı haline getiren İstikbal Regina, yaz aylarının en güzel teklifini sunuyor. İstikbal Regina cazip fiyatlarına ek olarak yüzde 10’luk KDV indirimi ile Karat Mutfakları 2.266 TL’den ve Zita Mutfakları ise 1.666 TL’den üstelik maksimum karta özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2 ay erteleme imkanı ile tüketiciyle buluşturuyor.

İstikbal Regina mutfak sektöründeki iddiasını sürdürüyor. İstikbal Regina, ‘Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak’ isteyenlere İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini çok özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor.
KDV indirimi ile birlikte İstikbal Regina, 1 Temmuz- 30 Eylül 2009 tarihleri arasında 3 ay süreyle geçerli olan yaz kampanyası ile mutfakları en uygun fiyata yenileme imkanını müjdeliyor. Regina, modern tasarımı ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan Karat Mutfağı 2.266 TL’den, şıklığı ile göz dolduran Zita Mutfağı ise 1.666 TL’den satışa sunuyor. Bu özel kampanyaya ek olarak şık ve kullanışlı Regina Mutfaklar cazip ödeme avantajı ile Maximum kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 2 ay ekstre ertelemeli 12 taksit imkanı ile sunuluyor.

İstikbal Regina, mutfakları ücretsiz projelendirme, montaj, nakliye hizmetlerinin yanısıra tezgah ve süpürgelikleri de fiyatlara dahil ediyor. “Evin buluşma noktası” anlayışı ile tasarlanan İstikbal Regina mutfaklar ile keyifli sofralar kurmak, lezzetli yemekler için ortam hazırlamak artık çok daha hesaplı ve kolay...
İstikbal Regina’nın en özel tasarımlarından Karat ve Zita’ya kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin en yakın İstikbal Regina satış noktasına uğramaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT