İstikbal Regina Mutfaklarda Bahar İndirimi

Alışveriş Alışveriş İstikbal Regina Mutfaklarda Bahar İndirimi

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: İstikbal

Telefon: 0 800 361 00 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
İSTİKBAL REGİNA MUTFAKLARDA BAHAR İNDİRİMİ
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla bir mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina mutfaklar, Eski mutfağınızı yüzde 12’lik indirimle alıyor, yerine İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiğini isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsatla sunuyor...

Mobilya sektöründe kalite ve modern tasarım anlayışını tecrübesi ile harmanlayarak ürünlerine yansıtan İstikbal, Regina ile hazır mutfak ürünlerindeki iddiasını artırıyor. “Evinizin buluşma noktası” anlayışı ile üretilen İstikbal Regina mutfaklar, yüzde 12’lik değiştirme indirimi ile “evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak” isteyenlere kaçırılmayacak bir avantaj sunuyor.

Klasik, modern ve ekonomik mutfak modellerini bir arada sunan İstikbal Regina, Canto, Palais, Karat, Ultra, Gent, Parma, Arte ve Alessa gibi modelleri ile farklı mutfak tiplerine ve farklı zevklere, konforlu, şık ve kaliteli mutfak alternatiflerini sergiliyor. İstikbal Regina mutfaklar tüm modellerde kullanılan raylı çekmece ve dolap sistemi, ankastre ürün kapakları, isteğe göre ada uygulaması, stor dolap ile mutfağı çok daha konforlu ve şık bir yaşam alanı olarak yeniden tanımlıyor. Mutfağınıza uygun masa ve sandalye takımlarını da İstikbal kalitesi ile Regina mağazalarında bulmak mümkün. Ücretsiz keşif ve montaj hizmeti veren İstikbal Regina, ürettiği mutfaklarda üretim ve malzeme hatalarına karşı 2 yıl garanti veriyor.

İstikbal Regina mutfak ve banyolar, yüzde 12’lik indirimin yanı sıra Axcess kart sahiplerine 20 taksit imkanı ile İstikbal Regina Satış noktalarında tüketiciler ile buluşuyor.
www.istikbalmutfak.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT