İstikbal’den Yeni Mobilya İcon’u

Alışveriş Alışveriş İstikbal’den Yeni Mobilya İcon’u

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 12 Temmuz 2008 Cumartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 12, 2008
İstikbal’den Yeni Mobilya İcon’u
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, 2008’de dekorasyon modasına yön veren tasarımlarına bir yenisini daha “İcon Yemek Odası” ile ekliyor. Krem rengi ve vengenin uyumunu gözler önüne seren İcon, modern ve zarif tasarımı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni tasarımı İcon ile yemek odalarında farklı bir atmosfer yaratıyor. İcon yemek odası modern tasarımı ve fonksiyonelliği ile dekorasyonda son trendleri evlere taşıyor.

Krem rengi ve vengenin kusursuz uyumunu gözler önüne seren İcon, masa sandalyelerinde kullanılan kumaş üzerine işlenmiş çiçek desenleri ile yemek odalarında bahar havası estiriyor.
Mobilya tasarımlarında modern yaklaşımlardan hoşlananlara hitap eden İcon’un ünitelerindeki yalın ve zarif çizgiler yemek odasına estetik bir görünüm kazandırıyor. Farklı alanlara uyum sağlabilen İcon, masa, altı adet sandalye, gümüşlük, vitrin ve TV ünitesi ile eksiksiz bir yemek odası takımı oluşturuyor.

Kullanım özellikleri ve rahatlığı ile de ön plana çıkan İcon yemek odası takımı, konsol ünitesi, geniş ve çok amaçlı çekmeceleri modern hayata dair tüm detayları içinde barındırıyor. İcon, şık vitrini, estetik büfesi, ayna ve plazma tv sehpaları ile dekorasyonda uyumu tercih edenlere yönelik alternatifler de sunuyor.

Vitrinde kullanılan led aydınlatmalar, sırtı kavrayan sandalye modeli, zarif masa dizaynı, camlı bölümler ve kullanışlı TV ünitesi İcon’un estetik detayları arasında göze çarpıyor.
İstikbal kalitesi ve güvencesi ile yaşadığı mekanda modern yaklaşımlar sergilemek isteyenler için tasarlanan İcon Yemek Odası, Türkiye genelinde binin üzerindeki İstikbal Bayi’nde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT