İsviçreli Otto`s Bağdat Lezzetiyle Buluştu

Alışveriş Alışveriş İsviçreli Otto`s Bağdat Lezzetiyle Buluştu

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Bağdat Baharat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
İsviçre’li OTTO’S Bağdat Lezzetiyle buluştu…
Merkezi İsviçre`de bulunan 100 mağazalı bir hipermarket zinciri olan OTTO’S da BAĞDAT lezzeti ile raflarını süsledi. İsviçre’nin ikinci en büyük hiper marketi olmasının yanı sıra tüm dünyadan markaları tek bir çatı altında toplayan ve seçici tutumu ile bilinen Otto’s da artık BAĞDAT ürünleri de yer alacak.

Yarım asırlık bir lezzet klasiği olan BAĞDAT Türkiye’nin en büyük, en modern tesislerinde el değmeden üretilen ürünlerinin kalitesi Otto’sun BAĞDAT markasını tercih etmesiyle bir kere daha kanıtlanmış oldu.

Türkiye’de sektöründe lider olan BAĞDAT bu başarısını artık Türkiye sınırlarının dışına taşıyor. BAĞDAT taşımakta olduğu sorumluluğun bilinci ve sahip olduğu liderlik vasfı ile tüketicilere yeni ve farklı lezzetleri sunmak için aynı kalite anlayışı ile daha fazla çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT