İtalyan Estetiği ve İstikbal Kalitesi Regina’da Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş İtalyan Estetiği ve İstikbal Kalitesi Regina’da Buluşuyor

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 17 Nisan 2008 Perşembe

Firma: İstikbal Regina

Telefon: 0 800 361 00 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 17, 2008
İtalyan Estetiği ve İstikbal Kalitesi Regina’da Buluşuyor
Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

İstikbal Regina, tasarımdaki anlayış farklılığı, şıklığı ve kullanım kolaylığı ile yaşam alanlarında yeni konseptler oluşturmayı sürdürüyor. Ürün çeşitliliği, farklı model ve renk seçenekleri ile birçok alternatif yaratan İstikbal Regina mutfak ve banyolar, hazır mutfak ve banyo pazarının yeni standartlarını belirliyor. “Evinizin buluşma noktası” anlayışı ile üretilen İstikbal Regina mutfaklar, “Evinde mutfaktan daha fazlasını yaşamak” isteyenlere kaçırılmayacak avantajları da beraberinde sunuyor.

Klasik ve modern mutfak seçenekleri ile farklı tarzları yansıtan İstikbal Regina, Canto, Palais, Karat, Ultra, Gent, Parma, Arte, Alessa, Felicia, Zita ile mekanlara rahatlıkla uyum sağlıyor ve mutfaklarda keyifli zaman geçirebilecek her tür imkanı sunuyor. İstikbal Reginalar tüm modellerde kullanılan raylı çekmece ve dolap sistemi, ankastre ürün kapakları, isteğe göre ada uygulaması, stor dolap, yerli ve ithal aksesuarlar ile mutfağı çok daha konforlu bir yaşam alanı olarak yeniden tanımlıyor.

Mutfak dışında şık tasarımları ve ihtiyaca yönelik çözüm alternatifleri sunan İstikbal Regina Raylı Dolap Sistemleri de bir dolaptan daha fazlasını bekleyenler için tasarlanıyor. İstikbal Regina, raylı çekmeceleri, kullanışlı rafları, hareketli askılar ve pantolonluk bölümleriyle bir dolaptan beklenin üzerinde performans sergiliyor.

Her eve ve her mekana uygun çözümler sunan İstikbal İstikbal güvencesinin yanında, ücretsiz projelendirme ve montaj hizmeti veren İstikbal Regina, ürettiği mutfaklarda üretim ve malzeme hatalarına karşı da 2 yıl garanti hizmeti veriyor.
İstikbal Regina, Mutfak ve Banyolar modern tasarımı, kullanım kolaylığını ve geniş yelpezedeki renk ve model seçenekleri ile Türkiye çapında İstikbal Regina bayiliklerinde tüketici ile buluşuyor. www.istikbalmutfak.com.tr
0 800 361 00 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT