İyi Bir Saat İstiyorsanız Edox`tan Başka Alternatifiniz Yok

Alışveriş Alışveriş İyi Bir Saat İstiyorsanız Edox`tan Başka Alternatifiniz Yok

Tarihler: 10 Haziran 2011 Cuma ~ 10 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Edox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2011 ~ Tem 10, 2011

Adından da anlaşılacağı üzere Dünya Ralli Şampiyonası`nın resmi saati ve zaman tutucusu. 6 farklı zaman modu özelliği sunan Edox WRC zaman, yarış, tekrar, toplam zaman, geri sayım ve kronoğraf özelliklerini tek kadranda sunuyor.

Hem ralli ruhunu hem şıklığı hem de sağlamlığı aynı bünyede sunan Edox WRC serisi saatlerini kullananlar kendini hızla pilotların yerine koyabilir. Kalite ve tecrübesi ile ,WRC’nin sportifliğini harmanlayarak ralli ruhunu bileğinizde hissettirecek nitelikte.

Zamanın Ötesindeki Zerafet

Royal Lady; Dünya saat endüstrisinin en saygın markalarından Edox bayanlar için özel olarak tasarladı...

İsviçre saatinin üstün teknolojisiyle pırlantanın ölümsüz ışıltısını sportif bir dizayn la birleştiren Royal Lady koleksiyonu bileğinde "ölümsüzlüğü" taşımak isteyen kadınların hizmetinde.

Beyaz kauçuk kordon saflık ve duruluğu, saf sedef kadran masumiyeti, kasaya yerleştirilmiş ölümsüzlüğün sembolü 40 adet pırlanta taşlarıyla zamanı keyfin ve kalitenin birleştiği bir boyuta taşıyor.

Royal Lady koleksiyonunun teknik özellikleri böyle. Ancak bu saatin bir başka boyuta geçen bir duygusal bir özelliği de var. Edox`un yaratıcısı Christian Rüfli-Flury`nin tasarladığı ilk saatin günümüze yansımasıdır Royal Lady...

Edox, vazgeçilmezdir çünkü ruhunda aşk vardır. 1883 yılında tarihin en büyük saat ustası Christian Rüfli-Flury`nin karısı Eva-Maria`ya verdiği 25. doğum günü hediyesidir Edox...

Edox demek zaten Yunan tanrılarının dilinde "saat" demektir... İşte tam da bu yüzden 125 yıldır saatin vazgeçilmezi Edox`tur...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT