Jack Daniel’s Ailesinin Zarif Üyesi Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Jack Daniel’s Ailesinin Zarif Üyesi Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey Türkiye`de

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Jack Daniel’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 30, 2010
Genişleyen omuzları, daralan profili, gümüş baskılı logosu ile gerçek bir centilmen, “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey” yeniden Türkiye’de…

Amerikan viskisi iki yüzyıla yakın süredir Amerikan kültürünün en önemli parçalarından biri olmuştur. 1800’lü yıllarda markayı yaratan gizemli adam Jasper Newton Daniel, yani “Jack” Daniel tarafından ortaya koyulan karakteriyle, bugün 130’dan fazla ülkede sembol isim haline gelen Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Lynchburg Tennessee’de bulunan damıtımeviyle, bugün dünyanın en önemli viskilerinden biri olmayı sürdürüyor.

Hafif, yumuşak ama kalıcı tadıyla Tennessee viski ailesinin en özel üyesi “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey” en kaliteli mısır, çavdar ve arpalar kullanılarak üretiliyor. Doğal mayalanma, dikkatli damıtma ve Jack Daniel’s damıtımevinin Lynchburg’da kurulmasının en önemli sebeplerinden biri olan, 13 derece soğukluğundaki Cave Spring suyunun kullanılmasıyla “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey” e bu özgün karakteri veren tada ulaşılıyor. “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey”, tadını yumuşatan akçaağaç kömür fıçılarının içinden sızdırıldıktan sonra, 3 metreden damla damla akıtılarak olgunlaştırılıyor. “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey” e bu nadir tadı veren, burbondan ve diğer viskilerden ayırt edilebilir özelliğinin sırrı, 1800’ler de keşfedilmiş kömürde yumuşatma sürecinden iki kere geçmesidir. Viskinin kömürün içinden filtre edilip (sızdırılarak) yumuşatılmasıyla Tennessee viskiye özgü tada ulaşması sağlanmaktadır.

Genişleyen omuzları, daralan profili, gümüş baskılı logosu ile gerçek bir centilmen, “Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey” şimdi yeniden Türkiye’de…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT