Jack Wolfskin’den Varlığını Hissetmeyeceğiniz Çanta ve Ayakkabı

Alışveriş Alışveriş Jack Wolfskin’den Varlığını Hissetmeyeceğiniz Çanta ve Ayakkabı

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Jack Wolfskin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Jack Wolfskin, açık hava sporlarını bir yaşam biçimi olarak seçenlerin ve doğadan vazgeçemeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Rahatlık ve konforu ön planda tutan yeni çanta ve ayakkabı modelleri, doğa tutkunlarına daha fazla özgürlük hissi veriyor.

Yüksek kalite ve donanımı rahatlıkla buluşturan Jack Wolfskin, yeni sezon koleksiyonu ile yine iddialı ve havalı. Koleksiyonda yer alan hafif arazi ayakkabıları, sahip oldukları antishock özelliği ile sizi son derece rahat hissettiriyor. Günlük şehir hayatında da rahatlıkla kullanılabilen ayakkabılar, ağrısız ve sızısız en keyifli yürüyüş saatlerini vaat ediyor.

Koleksiyonda yer alan yüksek tırmanış çantaları ise, 30 litre kapasitesiyle doğa tutkunlarının her ihtiyacını karşılıyor. Nefes alma özelliği ile sırt bölgesinde terlemeyi önleyen kumaştan yapılan ve hafifliğiyle dikkat çeken çantalar, uzun süren yürüyüşlerde size sonsuz rahatlık ve özgürlük hissi veriyor. Çantalar, aynı zamanda yırtılmaya karşı dayanıklı olan kumaşlarıyla da uzun süreli kullanım imkanı veriyor.

Jack Wolfskin’in fark yaratan ayakkabı ve çanta modelleri, tüm Sportive mağazalarında tüketicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT