Janna Diamond Tüm Annelere Hak Ettiği Değeri Veriyor

Alışveriş Alışveriş Janna Diamond Tüm Annelere Hak Ettiği Değeri Veriyor

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Janna Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Anneler ve anne adayları için en kıymetli hediye seçenekleri Janna Diamond’dan… Janna, tüm annelere hak ettiği değeri pırlantalarla tamamlanmış elmas ve yakut tasarımlarıyla veriyor.

Janna Diamond, Anneler Günü için yakut, elmas ve pırlantalardan oluşan birbirinden değerli hediye seçenekleri hazırladı. Her yaştan anneye hitap eden tasarımları ile dikkat çeken Janna Diamond, 3.56 karat damla şeklindeki elmas ve 1.10 karat pırlantadan oluşan küpeler ile 5.00 karatlık yuvarlak ve damla kesim elmastan yüzükleri, geleneksel çizgileri seven anneler için sunuyor.

Renkli ve zarif tasarımları tercih edenler için oval kesim yakut ve G color pırlantadan oluşan kolye-küpe ve yüzük setleri; gece-gündüz her kıyafetle kullanılabilecek sade mücevherleri tercih edenler içinse yine oval kesimden yakut ve G color pırlanta karışımı kolye ve yüzükleri ile dikkat çeken Janna Diamond, profesyonel satış danışmanları ile Erenköy, Kadıköy, Nautilus AVM ve Cevahir AVM şubelerinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT