Jansport® Cloud Ripper Serisi ile Şehirden Kaçış Planı

Alışveriş Alışveriş Jansport® Cloud Ripper Serisi ile Şehirden Kaçış Planı

Tarihler: 09 Mart 2011 Çarşamba ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Jansport®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2011 ~ Nis 9, 2011

Dünya genelindeki kullanıcılara kaliteli sırt çantaları ve seyahat ekipmanları sunan orijinal outdoor markası JanSport®, yeni çanta serisi ile şehirden kaçış planınıza ortak oluyor ve özgürlüğü keşif maceranıza katıyor. Farklı günlük aktiviteler için tasarlanan Cloud Ripper Serisi ile patika yürüyüşü ve tırmanış heyecanı artıyor; birkaç günlük aktiviteler daha çekici hale geliyor.

Esnekliği, Dayanıklılığı ve Kolay Ayarlanabilir Askıları ile Maceraya Hazır
JanSport’un yeni Cloud Ripper çantaları her türlü ihtiyaca yanıt veren dört çeşidi ile de akıllı tarzını vurguluyor. Mazama, Salish, Talus ve Catalyst modeleri ile bilinen ve geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Cloud Ripper Serisi’ne ait çanta koleksiyonunun bir uzantısı olarak sunulan iki yeni tasarım, çığır açan Arch Rival™ sistemini bir araya getiriyor. Arch Rival™ yapısının benzersiz şekli, çantanın yanlarına ve üst kısmına esneklik kazandırırken, hafifliği ve güçlü yapısı ile uzun süreli dayanıklılık sağlıyor.

Ayrıca serinin, ayarı kolay sırt paneli sayesinde, omuz askıları üç pratik adımla ayarlanabiliyor. Böylece yürüyüş tutkunları, durmalarına gerek kalmadan çantalarının omuz askı ayarlarını kolayca yapabiliyor.

Tehipite ile Kısa Süreli Şehir Dışı Maceralarda Baharı Karşılayın
Daha kısa süreli outdoor maceraları için tasarlanan Tehipite hafif, dayanıklı ve yola hazır. Tam takviyeli, hava alan sırt panelinin su şişenize kolay ulaşım sağlayan tasarımı gün boyu rahatlık sağlıyor; Versa-Wing™ cep sistemi, ön cepleri ve çok seçenekli bağlama noktaları ile, eşyaların dağılmasına engel oluyor.

Yanınıza ne alırsanız alın, ön cepler sayesinde bulmanız kolaylaşıyor.

Eichorn Rahatlığını Yazların Hafifliği ile Hissedin
Karlı kış performansları için tasarlanan JanSport Eichorn modeli, genişliği ile Kartalkaya veya Uludağ’ı baştan başa kayarak fethetme maceranızı kolaylaştırıyor.

Sıcak bir yaz haftasında sırt çantanızla geziye çıktığınızda taşıyabileceğiniz kadar hafif oluşu ile outdoor tutkunlarının tercihi olan Eichorn, katlanarak kapatılan ağız kısmı, su geçirmeyen fermuar sistemi ve sürtünmeye dayanıklı dış yüzey kumaşı ile de eşyalarınıza mükemmel korumayı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT