Jennifer Lopez’in Sahne Işığı: Nuxe Huile Prodigieuse

Alışveriş Alışveriş Jennifer Lopez’in Sahne Işığı: Nuxe Huile Prodigieuse

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: NUXE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Saten yumuşaklığında bir cilt ve ipeksi saçlar, tüm kadınların rüyası. Günümüzde kozmetik ürünlerde aranan ilk özellik ise doğallık… Dünya yıldızı Jennifer Lopez de güzelliğini doğallığa borçlu olanlardan. Ünlü yıldızın ışıltılı saçlarının ve büyüleyici cildinin sırrı ise “doğadan gelen güzellik” sloganı ile dünyaya ürünler sunan NUXE… Lopez, sahneye çıkmadan önce mutlaka NUXE Huile Prodigieuse Kuru Yağ kullanıyor. Avrupa’nın 1 numarası olan NUXE Huile Prodigieuse Kuru Yağ, doğal içeriği ile mükemmel bir sonuç vererek muhteşem sonuçlar, göz kamaştıran bir cilt ve ışıltılı saçlar yaratıyor.

Jennifer Lopez, NUXE Huile Prodigieuse’tan vazgeçmiyor…

Dünyaca ünlü yıldızlar, yetenekleriyle olduğu kadar güzellikleriyle de her gün hayranlar kazanırken doğal ürünler kullanmaya dikkat ediyor. Ürünlerinde %90’ın üzerinde doğal içerikler bulunan NUXE de Jennifer Lopez başta olmak üzere birçok ünlünün tercihi konumunda… Güzelliğin doğal gücünü taşımak isteyen yıldızlar; saç, yüz ve vücuda uygulanarak yumuşak bir cilt ve ışıltılı saçlar yaratan NUXE Huile Prodigieuse Kuru Yağ’dan vazgeçmiyor. Jennifer Lopez, sahneyi aydınlatan güzelliğinin sırrını şöyle açıklıyor; “Sahneye çıkmadan önce Huile Prodigieuse Kuru Yağ’ı saçlarımda ve fondotenimin içine bir damla damlatarak cildimde kullanıyorum. İşte benim güzellik formülüm…”

Doğal içerik, doğal güzellik…

Tüm cilt ve saç tiplerinde kullanılabilen NUXE Huile Prodigieuse; Borage, St.John’s Wort, Badem, Kamelya, Fındık, Macadamia bitki yağlarından oluşan içeriğinin yanı sıra E vitamini katkısıyla da cildinizi ve saçlarınızı besliyor. Koruyucu ve slikon içermeyen, % 30 oranında değerli bitki ve yağlardan oluşan ürün, % 98,8 gibi yüksek oranda doğal formüle sahip olması ile dikkat çekiyor. Ayrıca kuru yağ olduğundan kullanıldıktan sonra ıslaklık hissi vermiyor. Jennifer Lopez gibi NUXE Huile Prodigieuse kullanan bir diğer yıldız ise Holywood’un güzel yüzü Gwyneth Paltrow… Doğal güzelliği ile ilgi toplayan aktrist, NUXE Huile Prodigieuse’ü her mevsim saçına, vücuduna ve yüzüne uyguladığını söylüyor.

NUXE Huile Prodigieuse Kuru Yağ; saçlarında ve cildinde yıldızların ışıltısını yansıtmak isteyenler için tüm seçkin eczanelerde…

www.nuxe.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT