Jımmy Key 2010–2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu İle Sokaklara Dinamizm Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Jımmy Key 2010–2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu İle Sokaklara Dinamizm Getiriyor

Tarihler: 07 Ekim 2010 Perşembe ~ 07 Kasım 2010 Pazar

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2010 ~ Kas 7, 2010

Çekici… Seçkin… Gizemli… Jimmy Key’den 2010–2011 Sonbahar Kış sezonu için şehir kadınlarına günün her anına farklı alternatifler sunan yaratıcı ve göz alıcı bir koleksiyon!

Jimmy Key, 2010–2011 Sonbahar Kış Koleksiyonuyla tüm dikkatleri üzerinde toplamaya hazırlanıyor. Eğlenceli zıtlıklar, sadeliğe vurulan dokunuşlar ile moda dünyasında fark yaratan tasarımlarıyla Jimmy Key 2010-2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu vitrinlerdeki yerini alıyor.

Jimmy Key’in yeni sezonu sadeliği farklı dokunuşlarıyla çarpıcı ve sıra dışı bir kalıba sokan tasarımlarıyla dikkat çeken tasarımcı Nej imzasını taşıyor. Jimmy Key, her sezon olduğu gibi bu sezonda da rahat ve kullanışlı modelleriyle ön plana çıkarak kullanıcılarının hem iş hem de gündelik gardırobuna hitap ediyor. Desen, baskı, aksesuar, abartı kol ağızları ve yaka detayları ile gücünü yeni sezonda da hissettiren Jimmy Key, sporla şıkı, eski ile yeniyi bir araya getiriyor.

Yosunlu liken yeşili, kabuk kahverengisi, latin çiçeği ve peygamber çiçeği mavisi ile bisküvi, yulaf unu, sise yeşili, denim mavisi, deri kahverengisi, yaprak kurusu gibi alışılmış dışında renklerin hakim olduğu koleksiyon farklı renk ve tasarımları ile dikkat çekiyor.

Sonbahar Kış sezonunun tüm ihtiyaçlarına cevap veren trikolar, kabarık etekler, pantolon ve taytlar bu sezon çok moda. Baskılı tshirtler, gelecek savaşçısını andıran tunikler, keskin dolgulu omuzlar, üç boyut etkisi yaratan karmaşık ve üst üste kullanılan Jimmy Key ile günün her anında her yerde tüm bakışları üzerinizde toplamaya hazırlanın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT