Jimmy Key`de T-Shirtler Masal Dünyasından Sokaklara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key`de T-Shirtler Masal Dünyasından Sokaklara Taşınıyor

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Yaz koleksiyonundaki geniş ürün yelpazesiyle kadınları masal dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkaran Jimmy Key, t-shirtleri ile de sokaklara neşe getiriyor. Jimmy Key’in birbirinden kullanışlı ve eğlenceli t-shirt modelleri, yazın enerjisiyle sizi sımsıkı sarıyor. İstenilen her şeyle rahatla kombinlenebilen ve günün her anında size şık bir görüntü sağlayan t-shirtler; eğlenceli baskıları, farklı yaka kesimleri, kaliteli kumaşları ile de dikkat çekiyor.

Sarı, pembe, mavi, beyaz gibi renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı düz, çiçek motifli ve hayvan figürlü t-shirtler; çizgi, cep, düğme detayları ile zenginleştirilmiş bir şıklık sunuyor. Gömlek yakalı beyaz dar kesimli t-shirtler, sizi öğrencilik zamanınıza geri götürüyor. Fark edilmeyi sevenler ise, kol kısımları fırfırlı ve tek omuzu açıkta bırakan t-shirtler ile tüm bakışları üzerinde toplayacak.

Farklı model ve renk seçenekleri ile modanın sınırlarını zorlayan Jimmy Key, t-shirtlerindeki desen ve renk alternatifi ile yazın tüm enerjisini üzerinize taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT