Jival, Takılara Baharı Getirdi

Alışveriş Alışveriş Jival, Takılara Baharı Getirdi

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Nisan 2012 Cuma

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Her mevsimi farklı modellerle karşılayan Jival, şık ve zarif tasarımlardan oluşan yeni koleksiyonuyla baharın ışıltısını pırlantalara taşıyor

Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, yepyeni koleksiyonu ile adeta baharı müjdeliyor. Jival’in her zevke hitap eden, birbirinden iddialı ve estetik tasarımları bir arada sunduğu 2012 Pırlanta Bahar Koleksiyonu pırlanta severlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Jival yeni koleksiyonunda parmakları ışıltısıyla saran, baharın güzelliğini pırlantanın zarafetiyle birleştiren farklı yüzük modelleriyle dikkat çekiyor. Özgün tasarımı ve ince işçiliğiyle fark yaratan, baharın en güzel simgesi çiçek motifli kolye ve yüzükler sadeliği tercih eden hanımların şıklığını tamamlıyor.

Baharın ışıltısını, pırlantanın göz kamaştıran güzelliğine yansıtan Jival’in yeni koleksiyonunda, günlük hayatta ve özel günlerde rahatlıkla kullanılabilecek ürünler bulmak mümkün!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT