Johnnie Walker Black Label ve Red Label Yılbaşında Çok Özel Kutularında

Alışveriş Alışveriş Johnnie Walker Black Label ve Red Label Yılbaşında Çok Özel Kutularında

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Johnnie Walker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010

Johnnie Walker Black Label ve Johnnie Walker Red Label, 2010 yılbaşına özel kutularıyla çok özel tüketicileri için hazırlandı...

Gizemli görünümüyle ve iki ayrı şık kutu seçeneğiyle Johnnie Walker Black Label, gerçek viskinin tadına varmak isteyen dostlarınız için mükemmel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Black Label’larınızı isterseniz deri kartvizit cüzdanı hediyeli olanı alabilir, dilerseniz diğer şık ambalajı tercih edebilirsiniz. Sonuçta ikisi de Johnnie Walker, ikisi de dünyanın bir numaralı viskisi. Delüks viskilerin Everest’i olarak bilinen Black Label’in her yudumunda en az 12 yıllık, 40’ın üzerinde farklı viskinin karışımı gizli. Seçkin reyonlarda satışa sunulan Johnnie Walker Black Label, uzun süreli dostlukların başlangıcı için, değer verdiklerinizle paylaşmanız gereken bir başyapıt.

Johnnie Walker Red Label ise size yılbaşı alternatifi sunan bir başka mükemmel viski. 35 farklı malt ve tahıl viskisinin zengin karışımından oluşan Red Label’lar kendi renklerini taşıyan özel teneke kutusunda satışa sunuluyor. İçerisindeki her biri en az dört yıl dinlendirilmiş viskilerle harmanlanan Johnnie Walker Red Label’lar bu yılbaşı tam size göre.

Eğer Johnie Walker Black Label ve Red Label’ların ikisine aynı anda sahip olmak isterseniz Black Label’ın 100. Yılına özel üretilen twin pack’ları, yine 100 TL’lik mükemmel fiyatıyla satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT