Joker`den Ocak Ayı Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Joker`den Ocak Ayı Fırsatı

Tarihler: 13 Ocak 2010 Çarşamba ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2010 ~ Oca 31, 2010

JOKER’den tek seferde ve/veya toplamda 250 TL ve üzeri her alışveriş için 50 TL değerinde Joker Puan hediye...

Anne ve anne adaylarına sunduğu geniş ürün çeşitliliği ile farkını gösteren JOKER Mağazaları, Ocak ayı boyunca 250 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL değerinde Joker Puan hediye ediyor. JOKER Kart sahibi anne-baba ve anne adayları, bu fırsattan ister tek seferlik alışverişlerinde, ister farklı günlerde yapacakları alışverişleri 250 TL’ye tamamlayarak yararlanabilecek.

31 Ocak’a kadar sürecek kampanyadan yararlanmak isteyen JOKER Kart sahibi anne-baba ve anne adaylarının yapması gereken tek şey ise, JOKER Mağazaları’na uğramak veya www.joker.com.tr’ yi ziyaret etmek...

Bir kart hiç bu kadar renkli olmamıştı... Şimdi JOKER Kart alma zamanı!

Herhangi bir bedel ödemeden sadece JOKER Mağazaları’ndan “Müşteri Bilgi Formu” doldurularak edinilen JOKER Kart, kullanıcılarına dönemsel kampanya fırsatlarının yanı sıra tüm promosyonlardan, indirimlerden öncelikli haberdar olma ve kullanma, alışverişlerde yüzde 5’e varan para puan, çocuklarının doğum günlerinde hediye para puan gibi pek çok avantaj ve alışveriş kolaylığı sağlıyor.

JOKER Mağazaları, bebek ve çocukların beslenmeden dinlenmeye, seyahatten gezintiye, tuvalet eğitiminden banyo zamanına, sağlık ve bakımından güvenliğine, oyuncaktan giyimine kadar tüm ihtiyaçlarına aynı çatı altında cevap veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT