Joker’den “Nisan Bebek Şenliği”...

Alışveriş Alışveriş Joker’den “Nisan Bebek Şenliği”...

Tarihler: 30 Mart 2010 Salı ~ 30 Nisan 2010 Cuma

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2010 ~ Nis 30, 2010
Bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesi ve marka çeşidini bir arada sunan JOKER Mağazaları’nda anne ve anne adaylarına özel “Bebek Şenliği” başlıyor!
Nisan ayı boyunca sürecek şenlik kapsamında, anne adaylarının bebeklerine hazırlandıkları süreçte ihtiyaç duydukları bilgileri edinebilecekleri, konusunda uzman isimlerin vereceği seminerler, bebeklerinin tüm ihtiyacını karşılayabilecekleri farklı temalardaki avantajlı paketler ve özel sürprizler Türkiye genelinde 25 mağazası ve internet satış sitesi ile hizmet veren JOKER Mağazaları’nda sunulan avantajlardan sadece bazıları...

Hediye Joker Puan’la alışveriş fırsatı...
JOKER, Nisan Bebek Şenliği süresince anne ve anne adaylarının tek seferde ve/veya toplamda 250 TL ve üzeri her alışverişi için 50 TL, 500 TL ve üzeri alışverişleri için 125 TL değerinde Joker Puan hediye ediyor.

Anne adayları için kaçırılmayacak etkinlikler...
Joker, 3 – 10 ve 17 Nisan tarihlerinde Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi işbirliğinde anne ve anne adayları için “Sohbet Toplantıları” düzenliyor. Sohbet toplantılarında; Opr. Dr. Birgül Karakoç “Gebelik hakkında herşey”, Diyetisyen Güzin Çaltı “Gebelik ve emzirme döneminde annelerin sağlıklı beslenmesi”, Uzman Dr. Yasemin Balsever Kural ise “Gebelik döneminde görülen deri değişiklileri” konularında anne ve anne adaylarını bilgilendirecek. Anne adayları için 16-17 Nisan tarihlerinde Metrocity JOKER Mağazası’nda verilecek seminerler ise kaçırılmayacak içeriğiyle göz dolduruyor. Hamilelik öncesi, esnası ve sonrasında Psikodrama “İçimdeki Yolculuk” semineri Psikodrama Terapisti ve Eğitimcisi Uzman Psikolog Neşe Karabekir Ezgin tarafından, “Bebeklik döneminde hareketin ve oyunun önemi” konulu seminer ise Uzman Psikolog ve Prag Ebeveyn Çocuk Programı (PEKİP) Grup Yöneticisi Yasemin Duçe tarafından verilecek. Hamilelik Okulu’ndan Bebek Hemşiresi Asude Oflaz ise “0-1 yaş yeni doğan ve bebek bakımı” konusunda anne ve anne adaylarını bilgilendirecek.

Anne adaylarının ihtiyacı olan herşey, Joker Doğum Hediye Listesinde...
Seminerlerin yanı sıra, bebeklerinin doğumunu yakın dostlarıyla paylaşmak isteyen anne adayları ise; açtıracakları “Doğum Hediye Listesi” ile hem bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılayacak, hem de yakınlarını “Ne alacağım?” derdinden kurtaracak. Anne adaylarının açtırdıkları listeden satın alanın hediye tutarının yüzde 5’i de kendilerine özel JOKER Kart’larına para puan olarak yüklenecek. Nisan ayı boyunca sürecek “Bebek Şenliği” fırsatlarından yararlanmak isteyen anne ve anne adaylarının yapması gereken tek şey ise, en yakın JOKER Mağazası’na uğramak....

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT