Journey’de %50 İndirimi Kaçırmayın!!

Alışveriş Alışveriş Journey’de %50 İndirimi Kaçırmayın!!

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Journey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

Journey’de %50 indirimi kaçırmayın!!
JOURNEY’DE YARIYA YARIYA ALIŞVERİŞ ZAMANI

Yazlık ürünlerin keyfini doya doya çıkarttığımız şu günlerde, Journey ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan TÜM ÜRÜNLER % 50 indirimli. Yazın bütün güzelliğini hissedebileceğiniz Giyilebilir Moda”nın öncüsü Journey’de, birbirinden farklı renk ve modelde birçok ürün seçeneği yer alıyor.

Bayanlara hem haftaiçi iş günlerinde hem de haftasonları, şıklık ve rahatlık sunan Journey koleksiyonunda, elbiseden, pantolona, takım elbiseden, eteğe, bodyden, trikoya, şorttan gömleğe kadar birçok ürün bulunuyor. Bazı ürünlerde değil tüm ürünlerde % 50 indirim uygulayan Journey, farkını ortaya koyuyor.

Bahar ve yaz aylarının ışıltısını, renkliliğini, bahar dallarının sadeliğini yansıtan Journey 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonu bu sezon da iddiasını devam ettiriyor. Tasarımlarının yanısıra kalıpları ile de dikkat çeken Journey ürünleri arasında her zevke uygun ürün bulmak mümkün.

Koleksiyon renkleri de tasarımlar gibi baharın, yazın çeşitliliğini sunuyor. Renk gamı oldukça geniş olan koleksiyonda, siyah ve beyazın beraber kullanıldığı leopar, zebra gibi karışık desenler, baskılarda naturel renkler, toprak, taş, yaprak gibi doğan esinlenilen tonlar sezonun temel renklerini oluşturuyor. İlkbahar ve yazın sıcaklığının yansıtıldığı yeşil ve tonları, kırmızı ve tonları, marine renkler, maviler ve oldukça sıcak tonlar Journey koleksiyonunda yer alıyor. Ayrıca koleksiyondaki, dore ve lame metalik tonlar da koleksiyona ayrı bir farklılık katıyor.

Hareket özgürlüğü sağlayan lycra ve koton karışımlı kumaşlar, ketenler, vualler, şifonlar, sezon trendleri satenler, gabardin dokumalar, desenli örme kumaşlar, jean, krep ve jarse koleksiyonda sıkça kullanılan kumaşlar arasında.

Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktası ile 18-40 yaş arasında bayanlarla buluşan Journey, her zaman olduğu gibi bu sezon da özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği modelleri ile büyük beğeni kazanıyor.

www.journey.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT