Jumbo`dan Modern Mutfaklar İçin Matrix Tencere Seti

Alışveriş Alışveriş Jumbo`dan Modern Mutfaklar İçin Matrix Tencere Seti

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Mutfak sektörünün öncü ve güçlü markası Jumbo, benzersiz tasarımlarıyla yenilikler sunmaya devam ediyor. Benzersiz sofralar için mükemmel tasarımlar hazırlayan Jumbo, Matrix serisi ile kullanım kolaylığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

Pek çok yeniliği bir arada sunan Matrix Tencerelerin kapağını, tezgahın üzerine koymaya gerek kalmadan yan kulplarla tencere ağzı arasına yerleştirilebiliyorsunuz. Böylece tencerenizi hem en pratik şekilde kullanabiliyor, hem de yerden tasarruf ediyorsunuz.

Matrix Tencere Seti’nin bir diğer farklılığı ise Türkiye’de ilk kez kullanılan ve kulplarda gevşemeyi engelleyen “Clip-On System” teknolojisi. Türkiye’de ilk olarak Jumbo tasarımlarında kullanılan “Clip On System” teknolojisi ise güçlendirilmiş bakalit kulpların gevşemesini engelliyor ve mutfakta istenmeyen kazaların önüne geçiyor.

Dört parça tencereden oluşan Matrix Tencere Seti, özel alaşımlı termik kapsül taban yapısı sayesinde yemeklerin daha az enerji ile kısa sürede pişmesini sağlıyor. Krom ve nikel alaşımlı paslanmaz çelikten üretilen Jumbo’nun yeni tencere seti, çok özel teknolojisi ile yemeklerinizin lezzetini kaybetmeden pişmesini sağlarken mükemmel görünümüyle göz kamaştırıyor. Matrix Tencere Seti, lacivert ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 444 1947 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT