Jumbo’dan Kullanışlı Bir Tasarım

Alışveriş Alışveriş Jumbo’dan Kullanışlı Bir Tasarım

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Tem 6, 2011

1947’den bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve modern çizgisiyle her zaman farklı tasarımlara imza atan Jumbo, yaz sıcaklarında özel konik kasesi ve kaşıklarıyla size dondurma keyfi sunuyor. Serinlemenin bin bir yolunu aradığımız bu sıcak günlerde en güzel alternatiflerden biri de dondurmalar.

Özel ikramlarınızda sadelik ve zarafet çok önemlidir. Peki, dondurmanızı sunarken nelere dikkat ediyorsunuz? Kaseye mi, kaşığa mı yoksa süslemek için soslara mı? Dondurma sunumlarınıza farklılık katmak isteyenlerin Jumbo’nun konik kaseleriyle tanışma vakti gelmiş demektir. Jumbo’nun konik kaseleri ve birbirinden şık çatal kaşık bıçak serilerinden seçeceğiniz bir kaşıkla oluşturacağınız dondurma servis takımı ile fark yaratmanın keyfini yaşayacaksınız.

Birbirinden leziz atıştırmalıklarınızı özenle servis etmek için Jumbo kaseleri, ikramlarınıza şık ve modern bir çizgi katacaktır. Jumbo konik kaseleri sadece dondurma için değil çerez, meyve, sütlü tatlı sunumları içinde ideal bir tercihtir. Paslanmaz çelikten üretilen ve özel tasarımı sayesinde iç içe geçerek fazla yer kaplamayan bu kaselerle yapacağınız sunumlarda pratiklik ve şıklığı bir arada yaşayarak keyfinize keyif katabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT