Jumbo’nun Yeni Tepsileriyle 2 Kişilik Kahve Keyfi

Alışveriş Alışveriş Jumbo’nun Yeni Tepsileriyle 2 Kişilik Kahve Keyfi

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 04 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 4, 2008
Jumbo’nun Yeni Tepsileriyle 2 Kişilik Kahve Keyfi...

Jumbo iftar sonrası kahve keyfinize yeni servis tepsileriyle eşlik ediyor... Özel ebadıyla dikkat çeken servis tepsileri bilhassa 2 kişilik kahve sunumlarınız için ideal servis şekli düşünülerek tasarlanmış. Kahvenin yanı sıra her türlü sunumunuza Jumbo’ nun estetik yorumuyla farklılık katabileceğiniz bu servis tepsilerinin birbirinden şık 4 farklı model alternatifi ve mat parlak kulp seçeneklerinden birini seçmek size kalmış.

Boy boy tepsilere sahip olup bir türlü 2 kişilik kahve sunumunu istediği gibi yapamayanlara müjde! Tam istediğiniz boyda ve işlevsellikte olan Jumbo tepsilerle artık sunumlarını daha şık olacak. Ramazan`da özendiğimiz sofralarımızı şık ürünlerle tamamlayan Jumbo iftar sonrası kahve keyfinizi de tamamlıyor.
İftar sonrası sevdiklerinize sunacağınız kahveleri Jumbo’nun birbirinden şık yeni servis tepsileriyle sunmak daha da keyifli olacak. Ergonomi ve şıklığı bir arada sunan tasarımıyla çay, kahve ve her türlü içecek sunumlarınızda artık Jumbo servis tepsilerinden vazgeçemeyeceksiniz.
Mat ve parlak seçeneği ile 4 farklı modeli bulunan yeni servis tepsilerinin fiyatları 77 YTL ile 88 YTL arasında değişiyor.

Siz de en yakın Jumbo satış noktasına gelerek benzersiz tasarımlarıyla dikkat çeken Jumbo tepsilere sahip olabilirsiniz. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0212 565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Jumbo hakkında:
Jumbo, 1947 yılında Nubar Çolak tarafından kuruldu. İlk imalatını Çemberlitaş’ta küçük bir atölyede, sarı dökümden çatal-kaşık-bıçak üreterek gerçekleştirdi. 1950’li yıllarda kalitede dünya standartlarını yakalayan firma, 1966 ve 1987 yıllarında aldığı uluslararası ödüllerle başarısını pekiştirdi.
1987 yılında Minas Çolak ile birlikte Türkiye’de moda yaratan, trendleri belirleyen bir firma konumuna geldi. 2005 yılında ise Super Brands (Süper Marka) ödülüne layık görüldü. Jumbo bugün İtalya, Fransa, İspanya, ABD, Ortadoğu ülkeleri ile Türk cumhuriyetlerine ihracat yapıyor ve ülkemizde yüzde %40 pazar payıyla alanında öncülüğünü sürdürüyor.
Jumbo’nun Türkiye çapında 11 satış mağazası ve 250’nin üzerinde satış noktası bulunuyor. 540 çalışanıyla yeniliklere imza atmaya devam eden Jumbo ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.jumbo.com.tr adresinden alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT