Kadınlar Günü hediyeniz Mezun.com’dan…

Alışveriş Alışveriş Kadınlar Günü hediyeniz Mezun.com’dan…

Tarihler: 05 Mart 2007 Pazartesi ~ 05 Mart 2007 Pazartesi

Firma: Mezun.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2007 ~ Mar 5, 2007

Kadınlar Günü hediyeniz Mezun.com’dan…

Amerika’da eğitim ve yaşam hakkında bir başvuru kaynağı olan ve bugün 550.000’e yakın üye sayısı ile önemli bir iletişim platformu haline gelen Mezun.com, Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyor.

Üye sayısının yaklaşık %30’u kadın olan Mezun.com, 19 Şubat-5 Mart 2007 tarihleri arasında, üyelik bilgilerini güncelleyen ya da yeni kayıt yapacak her 50. üyesine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel hediye seçenekleri sunuyor. Ücretsiz cilt bakımı ve zayıflama programlarından, 5 yıldızlı otellerde çift kişilik tatil seçeneklerine kadar birbirinden güzel hediyeler Mezun.com üyelerini bekliyor. Talihliler 6 Mart tarihinde Mezun.com portalında açıklanacak.

Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın olmanın ayrıcalığını Mezun.com ile yaşayın.

Mezun Group: 1999 yılında, Baltimore’da, Türkiye’den ABD’ye eğitim ve yaşam için gitmeyi planlayanlara yardımcı olabilmek amacıyla Mezun.com ismiyle kuruldu. 2003’de Amerika’da Maryland Eyaletinde “ciro bazında en hızlı büyüyen firma” seçildi. Aynı yıl bütün hizmetlerini Mezun Group çatısı altında topladı. Grup içinde mezun.com, mezunUSA.com portalleri ile Alo811, Mezun CallingCard, ve Mezun Greencard servisleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT