Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

Alışveriş Alışveriş Kahvaltınızı Şölene Dönüştürün

Tarihler: 21 Şubat 2011 Pazartesi ~ 21 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2011 ~ Mar 21, 2011

Mavinin en güzel tonlarının farklı tasarımlarla buluştuğu Tchibo’nun eğlenceli yeni teması “Neşeli Kahvaltılar” ile günün en önemli öğünü kahvaltı sofraları adeta şölene dönüşüyor.

Rengarenk modern aksesuarlar, birbirinden kullanışlı ev dekorasyonu ürünleri ve akıllı tasarımlar ile mutfaklara keyif katan Tchibo’nun yeni teması “Neşeli Kahvaltılar”, 21 Şubat Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online satış noktasında, 23 Şubat Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Sabah başlayan kahvaltı keyfinin gün boyu devam etmesi için özenle seçilmiş ve hazırlanmış modern aksesuarlarla mutfakları ve sofraları renklendiren Tchibo’nun yeni temasında kahve-çay takımı, tabak seti, kupa seti, mini tuzluk seti, yumurtalık seti, yumurta kaşığı seti, bıçak seti, saklama kabı, 4’lü kesme tahtası, kesme ve servis tahtası saklama kabı, buzdolabı magnetleri, ekmek kutusu, demlik, portatif süzgeçli mug, çay süzgeci, çay saklama kutusu, çift taraflı kumaş sepet, 4’lü küçük kase seti, 2’li büyük kase seti, termos, jakarlı masa örtüsü, şerit örtüsü, çatal bıçak takımı, sandalye set, raf seti, asma dolap, masa, 2’li tabure seti, duvar süsleri, ayaklı abajur, abajur, kapı askısı, stor perde, dekoratif yastık kılıfı, kupa dikkat çekiyor.

Kaliteli porselenden üretilen mutfak ekipmanların ağırlıklı olduğu, Tchibo’nun yemeklere keyif katan “Neşeli Kahvaltılar” temasında fiyatlar 11,95 TL.’den başlıyor.

Kahve-Çay Takımı: Kahve keyifleriniz için birebir! Kaliteli porselenden üretilen kahve ve çay takımı altı parçadan oluşuyor. Fiyatı: 39,95 TL.

Yumurtalık Seti: Kaliteli porselenden üretilen beyaz-mavi renkteki yumurtalık seti, kullanılmadığı durumlarda yer kaplamayacak şekilde iç içe saklanabiliyor. İki adet şerit süslemeli, iki adet çiçek motifli, iki adet puantiyeli yumurtalıklar bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. Fiyatı: 22,95 TL.

Asma Dolap: İçinde bir adet ray, değiştirilebilir bir adet raf, iki adet göz, bir çekmece, delikli kablo, bir adet büyük bölme ve bir adet içecek kutuları için büyük bölmesi bulunan asma dolap çok yönlü oda dekorasyonu sağlıyor. Parlak ön yüzeyi beyaz olan, sapları ve ayakları krom rengindeki dolabın kapılarının iç kısımlarına tebeşirle yazı yazılabiliyor. Sadece www.tchibo.com.tr ‘de! Fiyatı: 319,95 TL.

Demlik: Çıkarılabilir büyük çay süzgecine sahip demlik ile çayın keyfine varın. Cam gövde, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Dolum miktarı yaklaşık 1 litre. Fiyatı: 54,95 TL.

Portatif Süzgeçli Mug: Çıkarılabilir çay süzgeci sayesinde çay doğrudan kupada hazırlama imkanı sunuyor. Çift katmanlı yalıtım, içecekleri uzun süre sıcak veya soğuk tutuyor. Mavi sap ve kaplama, tutuş kolaylığı sağlıyor. Yüksek kalitede, şeffaf plastikten üretilen mug’ın dolum miktarı yaklaşık 400 mililitre… Fiyatı: 22,95 TL.

Termos: Tek elle otomatik olarak açılan, vakumlu cam haznesinde sahip termos ile sıcak içecek sıcak, soğuk içecek soğuk kalıyor. Boşaltma ağzı, kapağı ve sapı yüksek kalitede kromajlı plastikten olan termosun, dolum miktarı yaklaşık 1 litre…Fiyatı: 44,95 TL.

Ekmek Kutusu: Ekmek kutusu, ekmekler için uzun süreli tazelik sunuyor. Tırtıklı zemini ve arka tarafındaki havalandırma delikleri ile ideal hava sirkülasyonu sağlıyor. Parlak plastikten üretilen ekmek kutusu, beyaz renkte sunuluyor. Fiyatı: 36,95 TL.

Raf Seti: İsteğe göre ayarlanıp genişletilebilen raf setinin yedisinin arkası kısmen açık, ikisinin arkası kapalı dokuz adet raf bulunuyor. Diğer raflarla kombine edilebiliyor. Büfe, duvar rafı veya duvar ayırıcı olarak farklı kullanım olanağı sağlıyor. Sunta raf seti beyaz renkte sunuluyor. Sadece www.tchibo.com.tr ‘de! Fiyatı: 149,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT