Kahve Kültürünü Değiştirecek Selroma ile Kahvenizi Taçlandırın!

Alışveriş Alışveriş Kahve Kültürünü Değiştirecek Selroma ile Kahvenizi Taçlandırın!

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Selmora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Türkiye’de ilk ve tek olan “Selroma”, kahvesini sütlü tercih edenler için geliştirilmiş özel bir ürün. Konsantre kahve sütü Selroma; aromasını bozmadan, soğutmadan, inceltmeden kahveye apayrı bir lezzet katıyor. Sadece kahvenin içinde tüketilmek amacıyla üretilen Selroma, tek kullanımlık, hijyenik ve pratik ambalajında sunuluyor.

Kahve İçmek Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı
Tamamen doğal, katkısız bir ürün olan konsantre kahve sütü Selroma, Mertcanlar Gıda tarafından geliştirildi. Yüzyıllardır insanların damağında güzel bir tat bırakan kahve, sadece bir içecek olmanın çok ötesinde bir yaşam kültürü haline geldi.

Kahvelerini sütlü tercih edenler için dünyanın hemen her yerinde kahvenin aromasını bozmayacak, kahveyi soğutmayacak ve kahveyi inceltmeyecek “özel” kahve sütleri üretiliyor ve tüketiliyor. Ancak kahve kültürünün son yıllarda çok değişim gösterdiği ülkemizde bugüne kadar böyle bir ürün yoktu.

Mertcanlar Gıda Genel Müdürü Selim Mertcan, böyle bir ürünün Türkiye’de olmamasının kahveseverler için büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, onlara çok daha büyük bir keyif yaşatmak için Selroma’yı geliştirdiklerini söylüyor.

Şu anda tam yağlı “Selroma Gold” çeşidi bulunan ürünün önümüzdeki günlerde; Selroma Flex ve Selroma Light çeşitleri de tüketicilere sunulacak.

Kahve Sütlü Tercih Ediliyorsa “Kahve Sütü” ile İçilir
Türkiye’de ilk ve tek olan Selroma, normal bir süt değil, çeşitli işlemlerden geçerek sadece kahvenin içinde tüketilmek amacıyla üretilen ve tek kullanımlık, hijyenik pratik ambalajında sunulan özel bir ürün. Oda sıcaklığında bir yıl raf ömrü olan Selroma üretilirken sütün içindeki su uçurularak koyulaşması sağlanıyor. Konsantre 1 litre Selroma için 2,3 litre çiğ süt işleniyor.

Sadece yüzde 8 yağ içeren Selroma, kahveyi inceltmeyerek, kendine has aromasını korumasını sağlıyor. Ekşi tatları yumuşatarak, kahveye daha zengin, daha yumuşak ve dolu dolu bir tat veriyor. Hafif karamelize olması da mükemmel bir karışım sağlıyor. Kullanımı çok pratik olan Selroma, kahveyi normal süte göre daha az soğutuyor. Çünkü ihtiyaç duyulan miktar normal süte göre daha az.

Selim Mertcan, Selroma’yı piyasada bulunan normal süt veya süt tozu diye adlandırılan kahve beyazlatıcısı ile karıştırmamak gerektiğini de özellikle vurguluyor. Kahve beyazlatıcılarının sütle hiç alakası olmadığını, çeşitli yapay maddelerin karışımından meydana geldiğini ve sadece süt aroması ihtiva ettiğini belirtiyor. Normal süt kullanıldığında ise soğuksa kahveyi de soğutur, ayrıca inceltir ve aromasını da azaltır.

Kahvesini sütlü tercih eden ancak normal sütün veya kahve beyazlatıcısının olumsuz tadından dolayı kahve içmekten bile vazgeçenler, Selroma sayesinde artık gönül rahatlığı ile kahvelerini yudumlayabilirler.

Selroma, sadece tüketiciler için değil işletmeler için de zaman ve ekonomi tasarrufu sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT