Kahve Tadında Keyifli Kampanya

Alışveriş Alışveriş Kahve Tadında Keyifli Kampanya

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 03 Eylül 2008 Çarşamba

Firma: Guzzini

Telefon: 444 0 591

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 3, 2008
Kahve Tadında Keyifli Kampanya

Eğer espresso sizin için vazgeçilmezse, şimdi benzersiz bir kampanyayla evinize stil sahibi ve çok kullanışlı bir espresso makinesi almanın tam zamanı. Guzzini marka çok şık espresso makinesi, şimdi sadece 399 YTL. Üstelik yanında 30 kapsüllük kahve seti ve 2 LAVAZZA fincan takımı da hediye.

Guzzini için Hiroshi Ono tarafından tasarlanmış bu İtalyan yapımı espresso kahve makinesi Guzzini yaratıcılığı ve şıklığını LAVAZZA`nın teknolojisi ve deneyimi ile birleştiriyor. Bu özel kampanyadan yararlanmak için 444 0 591 numarayı aramak gerekiyor.

Yumuşak hatları, kompakt yapısının yanı sıra parlak beyaz, kırmızı, turuncu ve fildişi renk seçenekleri ile her tür mutfağa uyum sağlıyor. Buhar çubuğu ve kontrol edilebilir yoğunluğuyla mükemmel cappuccinolar da hazırlamak için ideal. Guzzini espresso makinesinin 1.3 litrelik çıkarılabilir su haznesi; bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

İtalya`nın bir numarası LAVAZZA kapsüller ise 4 çeşit kahve, 1 kafeinsiz kahve, 1 süt tozu (crema), 3 çeşit çay olmak üzere 9 kapsül seçeneğiyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT