Kahve ve Espresso`dan Gelen Işıltıyla Saçlarınızı Uyandırın

Alışveriş Alışveriş Kahve ve Espresso`dan Gelen Işıltıyla Saçlarınızı Uyandırın

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 11 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 11, 2008
KAHVE VE ESPRESSO’DAN GELEN IŞILTIYLA SAÇLARINIZI UYANDIRIN…
Türkiye’nin en sevilen organik şampuanı Organix, MOCHA ESPRESSO uyandırıcı serisi Amerika ile aynı anda Türkiye pazarında satışa sunuldu.
Sonbahara merhaba dediğimiz şu günlerde, yazın güneş ışınlarından zarar görmüş saçlarınızı Organix’in MOCHA ESPRESSO serisi ile keyifli bir şekilde uyandırın.
İçeriğinde yer alan espresso yağı ve kakao yağı ile saç keselerini hasardan koruyarak, saçlarda incelme ve yavaş uzamayı engellemeye yardımcı olur.

Saf ipek proteinleri içeren formülü sayesinde yazın solgunlaşmış, matlaşmış saçlarınıza maksimum ışıltı ve parlaklık sağlayarak yeniden sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Tüm saç tipleri için uygun olan Organix MOCHA ESPRESSO, göz yakmayan sülfatsız formülü ile tüm aile bireylerinin güvenle kullanacağı şampuandır.
Yetkili eczanelerden temin edebileceğiniz tüm Organix ürünlerinde olduğu gibi Organix MOCHA ESPRESSO’nun içeriğinde de organik aktif bileşenler yer alıyor. Geri dönüşüme uygun materyallerden üretilen Organix şişeleri ise çevre dostu olma özelliğine sahip…

www.medkokozmetik.com
Satış Fiyatı: 24.50 ytl.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT