Kalbim Benecol Meyveli Lezzetlerle Zenginleşiyor

Alışveriş Alışveriş Kalbim Benecol Meyveli Lezzetlerle Zenginleşiyor

Tarihler: 18 Aralık 2006 Pazartesi ~ 20 Aralık 2006 Çarşamba

Firma: Kalbim Benecol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2006 ~ Ara 20, 2006
Kalbim Benecol meyveli lezzetlerle zenginleşiyor

Kolesterolü düşürmeye yardımcı... Hergün mutlaka!
Türkiye’de kolesterolü düşüren ilk ürün olarak tüketiciyle buluşan Kalbim Benecol, ürün serisini zenginleştiriyor. İçerdiği bitkisel stanoller sayesinde kolesterolü 2 haftada düşürmeye yardımcı olan Kalbim Benecol, kayısılı ve çilekli yoğurt, portakallı ve çilekli yoğurt içeceğinden oluşan 4 yeni çeşidiyle raflarda yerini alıyor.

Kalbim Benecol, yoğurt, yoğurt içeceği, süt ve margarinden oluşan piyasadaki en geniş ürün gamına sahip. Meyveli lezzetlerle ürün çeşitliliğini genişleterek farklı beğenilere hitap eden Kalbim Benecol, Türk tüketicilerini kalp sağlığı konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Günlük beslenmede alışılan lezzetlerden vazgeçmeden daha sağlıklı olmanın yollarını açan Kalbim Benecol, kolesterol düşürücü ürünler segmentinde % 56 pazar payı ile lider konumda. Kategorinin hızla büyüyen ürünü yoğurt içeceği satışlarında sahip olduğu % 70 pazar payı da, Benecol’ün Avrupa’daki lider konumuna paralel.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın izni ile üretilen ve büyük ilgi ile karşılanan Kalbim Benecol ürün serisinin yeni reklam filminde Rıdvan Dilmen’in ardından, sağlığına daima özen gösteren ve kolesterolünü doktorunun tavsiyesi ile Kalbim Benecol sayesinde dengelemeyi başaran Nükhet Duru yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT