Kamp ve outdoor meraklılarının tercihi: Campingaz

Alışveriş Alışveriş Kamp ve outdoor meraklılarının tercihi: Campingaz

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Campingaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005
Fransız markası Campingaz yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor...
Kamp ve outdoor meraklılarının tercihi: Campingaz

Bahçe ve hobi ürünleri alanında ülkemizin en büyük ithalatçısı Gardena-Dost, distribütörlüğünü yaptığı ve kamp ürünleri konusunda dünyanın önde gelen ismi olan Campingaz’ın yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Bahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte kamp ve outdoor aktiviteleri de başlıyor. Bahçe ve hobi ürünlerine yönelik faaliyet gösteren Gardena-Dost’un Türk tüketicisiyle buluşturduğu ve outdoor kullanımına yönelik malzemeler konusundaki öncülüğüyle bilinen Fransız markası Campingaz, ülkemizde de pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Kamp malzemeleri, soğutucular, mangallar, kamping tüpleri ve aksesuarlarından aydınlatma malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Campingaz, dünyanın dört bir yanında kendi alanının öncü markası olarak kabul ediliyor.

Campingaz ürünleri son derece pratik ve kullanıcı dostu olmalarıyla tanınıyor. Örneğin, kamp yaparken kullanılan küçük tüpler, büyük bir kolaylıkla hem aydınlatma hem de pişirme işlemleri için kullanılabiliyor. Piknikte, plajda ve teknelerde kullanılabilen Campingaz’ın sunduğu bir diğer dikkat çekici ürün grubu ise soğutuculardan oluşuyor. Araba yolculuklarında bir adaptör yardımıyla rahatlıkla kullanılabilen soğutucuların yanı sıra içine özel buz kalıpları konularak yararlanılan pasif soğutucu çantalar, çeşitli ebat ve boylarda, her türlü ihtiyaca göre tasarlanmış.

Campingaz, outdoor sporlara meraklı olanları ve doğa tutkunlarını 50 yıldan uzun bir süredir en kaliteli ve en pratik ürünlerle buluşturuyor. Yürüttüğü yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Campingaz, tüm ürünlerinde tüketici memnuniyeti ve güvenliğini ön planda tutuyor.

Gardena-Dost güvencesiyle sunulan tüm Campingaz ürünleri seçkin süpermarketler ve yapı marketlerden temin edilebiliyor.

Campingaz’ın yeni ürünleri
Lav taşında mangal: Campingaz’a özel RBS sistemi sayesinde duman ve alev olmadan barbekü yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. RBS Classic adlı mangal ile lav taşında pişirilen yiyeceklerin lezzetine doyum olmazken, yiyeceklerin yağları da ayrı bir bölmede toplanarak pratik bir çözüm sağlıyor.

Ocaklar / aydınlatma üniteleri / tüpler: Campingaz tüp ve aksesuarlarının kullanıcıları arasında balıkçılık, avcılık, doğa sporları meraklıları ve piknik severler yer alıyor. Campingaz tüpleriyle kullanılabilen ürünler hem çok az yer kaplıyor hem de aynı tüple birden fazla aksesuardan yararlanılmasına imkan tanıyor. Dikkat edilmesi gereken, tüp seçimini doğru yapmak. Valfsız tüplerle tek, valflı tüplerle ise birçok aksesuar kullanılabiliyor. Tüm Campingaz tüpleri yüksek rakımda ve soğuk havalarda kolayca kullanılabiliyor ve rüzgarlı havalarda sönmüyor.

Campingaz lambaları ise 10-80 watt arası ayarlanabilen güç yayma özelliğine sahip. Çakmaklı ve çakmaksız modelleri bulunan kamp lambalarında sürekli performans sağlanabiliyor.

Thermoelektrik soğutucularYiyecek ve içecekleri isteğe göre sıcak veya soğuk tutabilen adaptörlü dolaplar, gıdaların dış mekan sıcaklığının 18 derece altında soğuk ve 65 derece üstünde sıcak kalmasını sağlıyor. Bu ürünler istenildiğinde, iç mekanlarda 230 volt elektrikle de çalışabiliyor. Özellikle uzun araba yolculukları için ideal bir ürün olduğu için geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih ediliyor.

Soğutucu kutular ve çantalarCampingaz’ın yaza özel ürünlerinden biri de soğutucu kutu ve çantalar. Özel buzlukları sayesinde 36 saate kadar soğuk tutabilen kutular, özellikle uzun piknikler veya günübirlik tekne gezileri için ideal. Alışverişte, plajda veya küçük pikniklerde ise Campingaz’ın kolay taşınabilen soğutucu çantaları kullanılabiliyor. Bu çantalar sayesinde yiyecek ve içecekleri 10 saate kadar soğuk tutmak mümkün.

Seyyar WC İki farklı ebatta olan seyyar WC’ler ile kamp hayatınızı kolaylaştırmak mümkün. Özel temizleme solüsyonu ve tuvalet kağıtlarıyla kullanılan çevre dostu seyyar WC’yi sadece kamp değil, araba ve deniz yolculuklarında da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT