Kanz ile Kombinasyonunu Yarat, Moda Çekiminin Yıldızı Ol

Alışveriş Alışveriş Kanz ile Kombinasyonunu Yarat, Moda Çekiminin Yıldızı Ol

Tarihler: 21 Mart 2012 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Kanz

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 21, 2012 ~ May 21, 2012

Kanz 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonu ile kendi kombinasyonunu yaratanları Kanz ve S&D mağazalarında hediyeler bekliyor. Çocuk modasının öncü markası Kanz’ın facebook sayfasında kendi kombinasyonunu yaratanlar anında özel indirimler ve hediyeler kazanıyor. En beğenilen kombinasyonu yaratanlar ise Kanz moda çekimine katılma şansı yakalıyor.

Acaba bu eteğin üzerine hangi bluzu giysem? Bu pantolonla bu tunik birbirine uydu mu? Kendiniz ve çocuğunuz için güzel kombinasyonlar hazırladığınızı düşünüyorsanız, Kanz 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile yaratıcılığınızı konuşturmanın tam zamanı.

Kanz Türkiye facebook sayfasındaki kampanyaya katılarak, Kanz ve S&D mağazalarında bulabileceğiniz birbirinden renkli ve eğlenceli ilkbahar yaz bebek çocuk ürünlerini inceleyip kendi kombinasyonunuzu yaratabilirsiniz. 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında her hafta en beğenilen 5 kombinasyon sahibine, kendi yarattığı kombinasyonlar hediye edilecek. Her hafta en beğenilen 15 kombinasyonu yaratanlar kombinasyonunu % 50 indirimli alabilecek. Kampanyaya katılan herkes Kanz ve S &D mağazalarında kendi kombinasyonu için gereçli olacak % 10 indirim kazanacak.

Çocuğunuz ‘Kanz Moda Çekimi’nin Yıldızı Olacak!

Kanz Türkiye facebook sayfasındaki ‘Kombinasyonunu Yarat’ kampanyasına katılıp her hafta en beğenilen 5 kombinasyon arasına girmeyi başaranlar, aynı zamanda ALL, forkids dergisinde Kanz Moda Çekimi sayfalarında yer alma şansı yakalayacak. Beş hafta sürecek etkinlik sonunda finale kalan 25 kombinasyon sahibi arasından, Kanz ve ALL, forkids dergisi jürisi tarafından seçilecek 10 çocuk, moda çekimine katılarak kendi kombinasyonlarıyla dergi sayfalarını süsleyecek.

Ayrıntılar www.kombinasyonunuyarat.com adresinde ve Kanz Türkiye facebook sayfasında...

www.facebook.com/kanzturkiye
http://blog.kanz.com.tr
www.kanz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

süper bi şey..kanzı seviyoruz.yarışmanıza katılıcam...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT