Kar muhalefetinde İstanbullular en çok hangi yemeği sipariş etti?

Alışveriş Alışveriş Kar muhalefetinde İstanbullular en çok hangi yemeği sipariş etti?

Tarihler: 27 Şubat 2006 Pazartesi ~ 28 Şubat 2006 Salı

Firma: Yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2006 ~ Şub 28, 2006
Kar muhalefetinde İstanbullular en çok hangi yemeği sipariş etti?

Soğuk günlerde sıcacık evimizde oturmak kış günlerinin en keyifli saatleridir. Hal böyle olunca, evdeki en büyük aktivite de yemek olur. Böyle günlerde mutfağa girmekten üşenenler ise Yemeksepeti.com’u tıklayarak canlarının çektiğini kısa sürede önlerinde bulabilirler…

İstanbul’da kışı tüm hızıyla devam ediyor. Kış günlerinde evlerinde zaman geçirmeyi tercih edenler ise acıkan karınlarını Yemeksepeti’ni tıklayarak doyuruyor. Öyle ki, kar yağışı normal zamana göre pizza tüketiminde ciddi bir artışın yaşanmasına neden oldu. Yemeksepeti.com kurucularından Nevzat Aydın, hem büyük restoran zincirlerinin olağanüstü hava koşullarına göre daha kurumsal bir yapıyla hazır olmaları hem de dışarı çıkılamayan bir ortamda pizzanın karakteristik olarak daha komün ortamlarda tercih edilmesinin payının büyüklüğüne dikkat çekti.

Pizza ile beraber ciddi anlamda Uzakdoğu (Çin ve Japon) mutfağında da bir hareket olduğu gözlendi. Pizza siparişi 1.5 katına, Uzakdoğu mutfağı ise 3.5 katına kadar çıktığını anlatan Aydın, “Pizza, normalde çok tercih edilen bir ürün olduğu için 1.5 kat bile toplam sipariş adedinde yüzde 40’lara yaklaşması anlamına geliyor” dedi.

Normal şartlarda, siparişin daha az olduğu Anadolu yakası, Etiler, Akatlar, Ulus ve Maslak gibi bölgelerin aksine bu kez özellikle Bağdat Caddesi, Kadıköy ve Kozyatağı’nda sipariş oranı arttı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT