Kargo Ücretsiz Alışveriş Günleri

Alışveriş Alışveriş Kargo Ücretsiz Alışveriş Günleri

Tarihler: 26 Nisan 2012 Perşembe ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Firma: Daybuyday.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2012 ~ May 31, 2012

Kargo ücretsiz alışveriş günleri Mayıs sonuna dek Daybuyday.com’da

Alışverişi özel deneyimlere dönüştüren Daybuyday.com, yeni kampanyasıyla yine kalpleri fethediyor. Yaz sezonu alışverişini %90’a varan indirimlerle doyasıya yapmak isteyenler, 300 TL ve üzeri alıverişlerde 31 Mayıs Perşembe gününe kadar Daybuyday.com’da kargo ücreti ödemiyor.

Alışverişi özel deneyimlere dönüştüren Daybuyday.com, yeni kampanyasıyla yine kalpleri fethediyor. Yaz sezonu alışverişini %90’a varan indirimlerle doyasıya yapmak isteyenler, 31 Mayıs Perşembe gününe kadar Daybuyday.com’da kargo ücreti ödemiyor. 300 TL ve üzeri alışverişler için geçerli olan kampanyayla yazlık ayakkabılardan mayolara, güneş gözlüklerinden plaj havlularına her gün onlarca kampanya arasından yazlık ihtiyaçları indirimlerle almak mümkün. Dekorasyon bölümüyle evinizi de yaza hazırlayabileceğiniz kampanyayla bazı elektronik ürünlerini de kargo ücreti ödemeden almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT