Karınlar Halıya Keyifler Havaya

Alışveriş Alışveriş Karınlar Halıya Keyifler Havaya

Tarihler: 01 Eylül 2009 Salı ~ 01 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Tiny Love

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2009 ~ Eki 1, 2009
Karınlar Halıya Keyifler Havaya

Gün geçtikçe etrafındaki objeleri tanımaya çalışan bebekler için tasarlanan eğitici, eğlenceli ve farklı fonksiyonlara sahip gereçlerin önemi, her geçen gün daha da artıyor. Türkiye genelindeki 30 Toyiki mağazasında ve www.toyiki.com.tr internet sitesinde yer alan, ebeveynlere ve bebeklere eğlenceli ve eğitici bir dünyanın kapısını açacak bu ürünler, anne ve babaları bekliyor.

Toyiki, her geçen gün ürün gamını biraz daha büyüterek, bebeklere, bir çok fonksiyonu ile duyu organlarını geliştiren rengarenk ürünleri sunmaya devam ediyor. Bebeklerinin gelişimine, iletişim gücüne Tiny Love Karın Halısı Zamanı ile katkıda bulunmak isteyen anne babalar, Toyiki mağazalarından ya da www.toyiki.com.tr adresinden bu ürüne çok kolay ulaşabilecek.

Tiny Love Karın Zamanı Halısı
Üç farklı müzik çalan ve sekiz farklı aktivite sunan Tiny Love Karın Zamanı Halısı, bebeklerin vücutlarını keşfetmeye başladığı dönemde dış dünya ile iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Değişik sesler, ışıklar, şekil ve imajlar yoluyla bebeklerin dokunma, duyma ve görme duyularının gelişmesine yardımcı olan Tiny Love Karın Zamanı Halısı, 0+ aylık bebeklerin oyun zamanlarını eğitici ve eğlenceli hale dönüştürüyor. Görün-kaybol aynalı ekstra yumuşak Tiny Love Karın Zamanı Halısı, kirlendiğinde kolayca temizlenebiliyor.
Fiyat: 54.90 TL

Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 30 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT