Karma Evler’de Yaşam Bambaşka

Alışveriş Alışveriş Karma Evler’de Yaşam Bambaşka

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Karma Evler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

“Hayata ne verirsen onu alırsın” sloganı ile yola çıkan Karma Evler`de artık yaşam başladı. Yeni sahipleri için huzurun ve konforun vazgeçilmez adresi olan Karma Evler`de, oturuma hazır son daireler sizleri bekliyor. Gelin, bu fırsatı kaçırmayın, Karma Evler`in son kalan eşsiz dairelerindeki yerinizi alın, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir eve sahip olun.

Akro Yapı güvencesi ile Kemerburgaz Göktürk`te, konforu, modern mimari ve dekorasyonuyla beğeni toplayan, sağladığı olanaklar sayesinde tüm beklentilerinizi karşılayan, eşsiz yaşam alanı Karma Evler`de hayat bambaşka yaşanıyor. Karma Evler sizi oturuma hazır son daireleri ile huzura davet ediyor. Siz de bu fırsatı kaçırmayın, Karma Evler`deki yerinizi alarak hayatınıza değer katın.

Karma Evler, dört mevsim kullanılan açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve bütün evlerin ortak alanı olan geniş iç bahçesine sahip, her daireye özel kapalı otoparkı, 7 gün 24 saat aktif güvenlik sistemi ve doğal malzemeden yapılmış özel dış cephesi ile yeni hayat karmanız olmaya aday. Karma Evler ile huzuru evinize davet edeceksiniz.

Proje Özellikleri
Açık, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, her daire için özel kapalı garaj, 7/24 aktif güvenlik sistemi, doğal malzemeden oluşan özel dış cephe, geniş iç bahçe, ankastre beyaz eşyalı mutfak, aydınlık iç mekanlar, İthal seramiklerle döşeli ıslak zemin mekanları, ısıtma sistemi, klima, dairelere özel bahçe, teras ve balkon seçenekleri, lamine parke kaplı geniş oda ve salonlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT