Karma Serisi`ne İki Yeni Madalya

Alışveriş Alışveriş Karma Serisi`ne İki Yeni Madalya

Tarihler: 23 Haziran 2008 Pazartesi ~ 28 Haziran 2008 Cumartesi

Firma: Doluca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2008 ~ Haz 28, 2008
KARMA SERİSİ’NE İKİ YENİ MADALYA...
Doluca deneyimi ve şarap aşkı ile üretilen, Türkiye’nin ilk füzyon serisi şarapları KARMA Serisi; dünyanın en prestijli şarap yarışmalarından olan Syrah du Monde 2008 ve International Wine Challenge 2008’de iki madalya ile ödüllendirildi.

Üzümde evrensel ile yerelin buluştuğu en lezzetli nokta olan KARMA Serisi’nin geçtiğimiz yıl şarapseverlerin beğenisine sunduğu, dünyanın en gözde üzüm türlerinden biri olan Shiraz’ın, Anadolu’nun en güçlü üzümü Boğazkere ile mükemmel uyumunu sunan Karma Shiraz Boğazkere 2006 şarabı Fransa’da gerçekleştirilen Syrah du Monde 2008’de Gümüş Madalya’ya layık görülürken; Karma Merlot-Boğazkere 2005 İngiltere’de düzenlenen IWC (International Wine Challenge) 2008’de Gümüş Madalya almaya hak kazandı.

Böylelikle, Karma Shiraz Boğazkere bugüne kadar katılmış olduğu uluslararası platformdaki yarışmalarda 2. madalyasını kazanırken, Karma Merlot Boğazkere 4. madalyasına kavuşmuş oldu.

Doluca şaraplarının kazandığı uluslararası madalyalar, Türk şarap sektörünün gelişiminin bir simgesi olması açısından büyük önem taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT