Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?

Alışveriş Alışveriş Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 22 Mart 2010 Pazartesi

Firma: Karper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 22, 2010

Karper Gerçekten Efsane Lezzet Mi?

Lezzeti ve kalitesiyle Türkiye’de “üçgen peynirin adı, vazgeçilmez tadı” olan Karper, 45 yılın gururu ile peynir tutkunlarına soruyor: “Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?”

Yöresel peynirlerin eşsiz harmanından gelen özgün lezzeti ve kalitesi ile 45 yıldır üçgen peynirin adı olan Karper’i “Hayatında Bir Kez Olsun Tatmamış Olan Var mı ki?”. Bu sorudan yola çıkarak Karper efsanevi tadını oylatmak için 1 Mart – 22 Mart tarihleri arasında yürüteceği bir kampanya başlatıyor ve hayranlarına soruyor: “Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?”

“Üçgen peynirin adı, vazgeçilmez tadı” Karper’in, çeşitli iletişim mecralarında hayranlarına yönelteceği bu soru, www.facebook.com/karper sitesi üzerinden oylanabilecek. Kampanya kapsamında siteye girerek, oy veren ve puan toplayan Karper severler, hem efsane lezzeti oylayacak hem de efsanelerin müzesi Londra’daki Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etme şansını yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT