Kek Tutkunlarına Özel Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli Çıktı!

Alışveriş Alışveriş Kek Tutkunlarına Özel Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli Çıktı!

Tarihler: 22 Şubat 2012 Çarşamba ~ 22 Nisan 2012 Pazar

Firma: Bien

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2012 ~ Nis 22, 2012

Farklı tat ve lezzetiyle bisküvi ve kek tutkunlarına yeni ve sıra dışı alternatifler yine Şimşek’ten geliyor. Bien Classic’in yeni çeşidi “Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli” tamamen Türk damak zevkine uygun olarak hazırlanan enfes bir kek.

Şimşek’in yeni ürünü “Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli” kekseverler için lezzeti adeta ikiye katlıyor! Çilek ve yoğurdun birleşiminden doğan yumuşak-tatlı doğal lezzet, kekin içinde eriyip gidiyor. İster öğlen saatinde içiniz ezildiğinde, isterseniz beş çayının yanında canınız bir şeyler yemek istediğinde, tatlı saatler geçirmeniz için alternatif bir lezzet sunuyor. B

ien Yoğurtlu Ailesi’nin ilk çeşidi olan “Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli”, kekseverlerin yeni gözdesi olacak. Bien Yoğurtlu Serisi’nde daha sonra farklı çeşitler de yer alacak. Şimşek, yoğun lezzete sahip sıra dışı ürünlerden oluşan Bien markasıyla, lezzet dünyanıza seçkin alternatifler sunmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT