Kendi E-derginizi Yaratın: Fumk.net

Alışveriş Alışveriş Kendi E-derginizi Yaratın: Fumk.net

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 16 Ekim 2008 Perşembe

Firma: www.fumk.net

Adres: www.fumk.net Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 16, 2008
Dünyanın İlk Kişisel Yayıncılık Sitesi www.Fumk.net Yayında!

Projesi, Be2do tarafından gerçekleştirilen ve dünyanın ilk kişisel yayıncılık 2.0 sitesi olan Fumk.Net beta yayında.
Fumk.Net isteyen herkesin kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla ücretsiz oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net` de kullanıcılar; kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor, sosyal ağlarını genişletebiliyorlar ve kendi e-yayınları hakkında yorumda da bulunabiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.

www.Fumk.net`e üye olan kullanıcılar, 3 adımda kolayca e-yayınlarını oluşturabiliyorlar. tüm ortaöğretim okulları ve üniversiteleri kapsayan kampanyayla öğretim kurumları kendi okul dergi ve gazetelerini de ücretsiz yayınlayabiliyorlar.
http://www.Fumk.net okul dergi ve gazetelerini sayfa sayfa çevrilir formatta yayınlama imkanı verirken bir yandan da diğer kullanıcılara yayın sayfaları üzerine yorum yazma imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda tüm okullar, kendi okul ve sınıf yıllıklarını da aynı formatta yayınlayabiliyor. Çok yakında www.fumk.net üzerinde isteyen kullanıcı kendi ilgi alanına göre kitap kulübü, edebiyat kulübü, çizgi roman kulübü gibi forum grupları açarak diğer kullanıcılarla ortak bir platformda yazışabilecek ve kendi e-yayınlarını paylaşabilecek. Dünya`nın ilk "kendi e-dergini kendin yap" sosyal ağı www.fumk.net geçen yıl ortaöğretim kurumları müfredatına giren MEDYA OKUR-YAZARLIĞI dersini de uygulamalı olarak destekleyecek bir site olarak tasarlanmıştır.

www.kobikatalog.com, www.emecmua.com,www.basinbulteni.com , www.e-jewellery.com, www.golf.com.tr, www.e-otel.com gibi başarılı projelere imza atan www.be2do.com firmasının yeni projesi www.fumk.net, tüm kişisel yayıncılara açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT