Kendini Seven Erkeğin Adresi: Cacharel

Alışveriş Alışveriş Kendini Seven Erkeğin Adresi: Cacharel

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 31 Mart 2006 Cuma

Firma: Cacharel Mağazaları

Adres: Akmerkez Alışveriş Merkezi, Etiler Etiler İstanbul

Telefon: (0212) 282 26 56 –57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 31, 2006
KENDİNİ SEVEN ERKEĞİN ADRESİ : CACHAREL
CACHAREL’İN 2006 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONUNUN ÇIKIŞ NOKTASI “ÖZGÜR BİR RUH VE ÖZGÜN BİR TARZ. GENÇ VE DİNAMİK BİR ÇİZGİ İZLEYEN CACHAREL; YEPYENİ MODERN TARZDA DÜZENLEDİĞİ YENİ SEZON KOLEKSİYONUNU TUTKUNLARINA SUNDU. FARKLILIĞINI ORTAYA KOYMAK, FARKLI VE SEÇKİN GÖRÜNMEK İSTEYENLER BU YAZ CACHAREL TERCİH EDECEKLER.

Cacharel, kullandığı lüx kumaşlar, kaliteli dikim çizgisi ve geniş renk skalasıyla 2006 İlkbahar/Yaz sezonunu açtı. Modern çağın erkeğine seslenen Cacharel, yüksek teknolojinin liderliğinde yaratılan özgün, rahat ve çarpıcı bir koleksiyon sunuyor. Cacharel; hayatın her alanında rahatlık, sağlık, estetik ve özgürlük arayan; bir yandan da modayı yakından takip edenler için yeni bir sitil yaratıyor. Marka, koleksiyonunda 4 farklı tarzı buluşturuyor. Klasik giyinen ama ruhunu özgür bırakanlar, sportif tarzı seçen ama şıklığından ödün vermeyenler, çeşitliliği birleştirerek özgün bir tarzı seçenler ve klasik-spor dengesini korumak isteyenler 2006 yazında Cacharel koleksiyonunda buluşuyorlar.

Çağdaş yaşamın ortaya çıkardığı rahatlık ve çok hareketlilik Cacharel koleksiyonuna yansıtılmış. Takım elbise iç işlentileri ve kumaşların yumuşatıldığı yeni sezonda, klasikten spora uzanan çizgide rahatlık ve özgür hareket sağlayan kalıplar dikkat çekiyor. “Half Canvas” diye tabir edilen yarı el işçiliği uygulamasını ilk kez yaygın olarak kullanan Cacharel koleksiyonunda en ufak aksesuarlar dahi özel olarak hazırlandı. Yumuşatılan kumaşlar trendi ile birlikte tek ceket modası geri dönüyor. İngiliz tarzı tweed’ler, daralan siluetler ve pilesiz pantolonlar da koleksiyonda özgün bir tarzı temsilen yer aldı.

Cacharel erkeğinin şehirli tarafını yansıtan temalarda klasik çizgiler yerini koruyor. Yumuşatılan kumaşlar, daralan ama daha rahat kalıplar, koyu takım elbiseleri sıkıcılıktan kurtaran pastel renklerde gömlekler ve uyumlu kravatlar, gün içinde şık görünüm ve özgür hareket sağlıyor. Kontrast renkler olarak lila, pembe, kırmızı ön plana çıkarıldı. Son yılların en renkli yazı olarak öne çıkan 2006 koleksiyonunda parlak sarılar, lilalar, pembeler yeşiller bol miktarda hem düz renklerde hem desenlerde görülüyor.

Yeni çağın Cacharel erkeği için vazgeçilmez olan Beyaz koleksiyonda bir kez daha yerini alıyor. Tamamı naturel ipliklerden yapılan kumaşlar, ketenler, pamuklular ve de tropikal çizgiler Cacharel erkeği için iyi bir görünümü tamamlayan rahat ve özgür kalıplarla bütünleşiyor. Takım elbiselerde net çizgilerin yerini daha silik çizgiler ve düz kumaşlar alırken, vitrinlerde şimdiden yerini almaya başlayan trikolar Cacharel erkeğinin hem gece hem de gündüz casual şıklığını yaratıyor.

Klasik çizgide minimalizmi arıyorsanız, şıklığınızı gündüzden geceye taşımak istiyorsanız ve özgür, rahat kalıplarla iyi bir görünüm tercih ediyorsanız, bu yaz sizin adresiniz ; Cacharel..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT