Kentte Yaşamaktan Bıkmayanların İçeceği

Alışveriş Alışveriş Kentte Yaşamaktan Bıkmayanların İçeceği

Tarihler: 21 Haziran 2010 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2010 Çarşamba

Firma: Bozca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2010 ~ Tem 21, 2010

Dünyaca ünlü Nespresso kahvelerini ve pek çok Premium gıda ürününü Türkiye’ye getiren ve dağıtan Horizon 2000 Gıda’nın genç yöneticilerinden Selim Cenkel ve ekibi, İstanbul’da yerel kaynaklarla ürün üretmek fikri ile yola çıktı ve The Bosphorus Brand’i kurdu. The Bosphorus Brand ve yaratıcı ekibinin ilk ürünü olan Bozca, Türkiye içecek marketinde yepyeni bir kategori açıyor.

Bozca Meyveli Gazlı İçecek tüm dünyada artan şehir yaşantısının kalbine yerleşecek bir tasarımla ortaya çıktı. Şişesinden, 4’lü, 12’li taşıma kutularına kadar kent yaşayanlarının premium, alkolsüz içecek seçeneği olması konusunda iddialı. Yerel ve uluslararası gıda mühendisleri ve lezzet uzmanları tarafından aylarca test edildikten sonra en iyi sonuç veren meyve miktarları kullanılarak oluşturulan Bozca, %100 Naturel’dir.

Sağlıklı, taze ve sofistike bir içim sunan, yapay renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen Bozca, Elmalı ve Narlı iki farklı seçenekle sezonu açtı.

Bozca Elma, %40 oranında naturel elma içeriyor. Gün ışığı renginde, çok berrak, köpüklü ve hafif tatlı bir içecek. Alkolsüz ferahlığı ile gündüzleri farklı lezzetlerle karışarak her içimi farklı bir deneyime dönüştürüyor. Geceleri, Bozca Elma kristal ışığı ve alkolle karışımında yakaladığı hafif içimi ile başınızı döndürüyor.

Bozca Nar, %25 oranında naturel nar içeriyor. Yakut rengi, çok berrak, köpüklü ve hafif tatlı bir içecek. Alkolsüz dolgun dokusu ile gündüzleri farklı lezzetlerle karışarak her içimi farklı bir deneyime dönüştürüyor. Geceleri, Bozca Nar sofistike ışığı ve alkolle karışımında yakaladığı muhteşem uyumuyla sizi yıldızlara taşıyor.

Türkiyede, çift pastorizasyon uygulanan tek meyveli gazlı içecek olan Bozca, Anadolu’nun eşsiz meyveleri ile hazırlayacağı yeni karışımlarla kent yaşamının ritmini yakalamaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT