Kepek ve Egzama sorunu korkulu rüyanız ise…

Alışveriş Alışveriş Kepek ve Egzama sorunu korkulu rüyanız ise…

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 09 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Noviderm Sébosquam

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 9, 2009
Kepek ve Egzama sorunu korkulu rüyanız ise…
Pullu, kaşıntılı cilt problemleri ve kepek hem sağlık hem de görünüm açısından özen göstermemiz gereken rahatsızlıklardır. Şimdi Noviderm Sébosquam cilt kremi ve şampuanı derinin doğal yapısını düzenleyerek kepeklenme ve pullanma sorununuzu gidermeye yardımcı oluyor!

Kepek, saçların sağlıklı ve bakımlı görünümünü engelleyen önemli bir sorundur. Kepeğin yanı sıra, saçlı deri, kaşlar, göz kapakları, burun kenarı ve kulak arkası gibi alanlarda ortaya çıkan ve kızarıklık, kaşıntı, pullanma gibi belirtiler gösteren egzama da rahatsızlık veren cilt sorunlarıdır. Bu sorunların çözümü ise artık çok kolay! Zengin içeriği ve etkin formülü ile Noviderm Sébosquam Şampuan sayesinde bakımlı, sağlıklı ve kepeksiz saçlara sahip olup, Noviderm Sébosquam Krem ile de kızarıklık ve pullanma sorununuzu giderebileceksiniz.

Birçok kişi kepek problemini saçlı derinin kuruluğuna bağlar. Bu nedenle saçlarını şampuanla yıkamayı bırakır veya daha seyrek olarak yıkarlar. Çünkü yıkamanın saçları daha çok kurutacağını düşünürler. Fakat bu durum doğru değildir. İnsan derisi kendini yenilediğinden, deri yüzeyinde bulunan ölü hücreler altta oluşan yeni hücreler tarafından atılırlar. Kepek probleminde bu süreç aşırı hızlanmıştır ve çok sayıda hücre atılımı olduğundan, bu dökülen hücreler kümeler oluşturarak gözle görülebilir hal alabilirler. Ayrıca saçlı deride kızarıklık, kaşıntı gibi belirtiler de görülebilir. Noviderm Sébosquam Şampuan, içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde kepeklenmeyi düzenler, yağ salgısını azaltır. Kaşıntıyı ve pullanmayı gideren Noviderm Sébosquam Şampuan, derinin doğal yapısını yeniden düzenler, kalıcı rahatlık hissi sağlar.

Noviderm Sébosquam Krem ise aynı özeni cildiniz için gösterir. Ciltte meydana gelen kızarıklık, kaşıntı ve pullanma şikayetlerini gidermeye yardımcı olur. Zengin içeriği sayesinde ciltteki pullanma ve tahrişlerin azalmasını sağlayarak, cildi rahatlatır.

Altmış yıllık bir tecrübeyle Expanscience Laboratuarları tarafından geliştirilen Noviderm Sébosquam Şampuan ve Noviderm Sébosquam Krem, kepek ve pullanmayı önlemek için en iyi dostunuz olacak. Eğer siz de “kepek ve pullanmaya son” demek istiyorsanız, Noviderm Sébosquam Şampuanı ve Noviderm Sébosquam Kremi mutlaka denemelisiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT