Keremcem ve Kita ilk kez Tiffany’de!

Alışveriş Alışveriş Keremcem ve Kita ilk kez Tiffany’de!

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 27 Şubat 2009 Cuma

Firma: Tiffany

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 27, 2009
Alışverişin en renkli adresi; Keremcem ve Kita ilk kez Tiffany’de!
Tiffany mağazaları bir ilke daha imza atıyor… Tiffany mağazalarından her alışveriş için Keremcem ve Kita’nın düet yaptıkları “Hayallerin Peşinde” adlı şarkı cd’si hediye ediliyor. İlk kez Tiffany mağazalarında yer alacak cd için acele etmeniz gerekiyor, çünkü stoklarla sınırlı …

Tiffany’nin canlı renklerden oluşan geniş ürün yelpazesinde rahatlıktan ödün vermeyen hanımlar için rengarenk taytlar, bu kış çok moda olan triko elbiseler, renkli yağmurluklar, yumuşacık puf montlar-kabanlar, çeşitli model ve renkte bere ve atkı takımları dikkat çekerken, erkek modellerinde de kış mevsiminde yazın canlılığını hissettiren mor, kırmızı kazaklar, çizgili trikolar, renkli sweat shirt’ler, jean’ler, gri, kahverengi ve haki renklerin hakim olduğu spor tarz kabanlar ve genç giyimin olmazsa olmazı kargo pantolonlarla Tiffany gençlerin adresi olmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde 93 mağaza ile hizmet veren Tiffany, % 50 indirim indirim ile alışverişinize renk katıyor. Ayrıca Tiffany mağazalarında World, Axess, Advantage, Bonus ve Maximum kartlarla yaptığınız alışverişler dört taksite bölünebiliyor.

www.tiffany.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT