Kesintisiz Televizyon Keyfi...

Alışveriş Alışveriş Kesintisiz Televizyon Keyfi...

Tarihler: 06 Kasım 2006 Pazartesi ~ 12 Kasım 2006 Pazar

Firma: Kaydet Seyret

Telefon: (0212) 283 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2006 ~ Kas 12, 2006

Kaydet Seyret ile hiçbir TV programı kaçırılmayacak.
Seyahat, iş, tatil, toplantı, trafik gibi nedenlerle kaçırılan programlar TV izleyicileri için artık sürekli kaydediliyor.

KESİNTİSİZ TELEVİZYON KEYFİ...
Ülkemizde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri, TV kanallarının yoğunluk ve gündem nedeniyle yayın akışlarına sadık kalamamaları, evlerde kullanılan kayıt cihazlarının teknolojik açıdan karmaşıklığı nedeniyle evlerde ve ofislerde TV programlarını kaydetmek ve takip etmek hiç kolay değil. KaydetSeyret tüketicilerin bu ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmet veren bir PVR (Personal Video Recorder) Evi.

İstediğiniz İlk Kayıt Ücretsiz
Kullanıcılar, KaydetSeyret’e www.kaydetseyret.tv internet sitesinden veya (0212) 283 20 00 numaralı telefondan üye olarak, kayıt hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Üyelik şu an için ücretsiz, kullanıcıların bir defaya mahsus olmak üzere “cihaz kiralama bedeli” olarak sembolik bir ücret ödemeleri gerekiyor. Üyelik işleminin ardından yine bir defaya mahsus olmak üzere kullanıcının istediği ilk kayıt kendisine ücretsiz olarak “numune niteliğinde gönderiliyor.

4 Farklı Format Arasından Seçim Yapabilirsiniz
Kullanıcılar, DVD, VCD, SVCD veya VHS olmak üzere 4 farklı formattan birini seçerek siparişlerini verebiliyorlar. KaydetSeyret’in teknolojik altyapısı en yüksek teknoloji ile donatılmış olduğu için görüntü ve ses kalitesi TV istasyonunu terkettiği haliyle, hiçbir kayba uğramadan tüketiciye ulaştırılıyor.

Türkiye’nin Dört Bir Yanına Gönderim
İstanbul adresli teslimler seçime göre kurye veya kargo ile, İstanbul dışı tüm teslimler kargo ile yapılıyor. Sipariş verilen saate göre kurye veya kargonun adrese teslim saati sitedeki bilgilendirme tablosunda kullanıcılara iletiliyor. Ödemeler internet sitesinden kredi kartıyla, banka havalesi ile, teslimat sırasında nakit olarak veya kredi kartıyla yapılabiliyor.

Gerekli Medya tarafından TV izleyicileri için geliştirilen bu sistem sayesinde kullanıcılar, takip edilen 12 farklı ulusal kanalın tüm programlarına istedikleri zaman ulaşabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT