Keyif Yapma Sırası Babalarda

Alışveriş Alışveriş Keyif Yapma Sırası Babalarda

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Ica Home & Garden

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
Alexander Rose babaları bahçede keyif yapmaya davet ediyor.
Keyif yapma sırası babalarda

İCA Home&Garden tarafından sunulan Alexander Rose bahçe mobilyaları ile babanızın keyfine diyecek yok. Mangal, hamak, salıncak... Kısacası keyfe dair her türlü ürün Alexander Rose’da mevcut. Emin olun babanız güzel bir mangal partisi ve üstüne muhteşem bir hamak keyfine hayır diyemez.

Bahçe mobilyaları ve aksesuarları sektörünün öncü ismi İCA Home&Garden tarafından İngiltere’den ithal edilen Alexander Rose marka tikağacı mobilyalar işlevselliğinin yanında farklı tasarımlarıyla da bahçelere hareket katıyor. Bengal Bar Takımı, mangal keyfine düşkün babaların tam anlamıyla vazgeçemeyeceği bir ürün. Ortasında mangal olan tikağacı bir masadan oluşan takım, özgün tasarımı ve modern çizgisiyle tikağacının yaşattığı konforu mangal keyfiyle birleştiriyor.

Bengal Bar Takımı’nın yanı sıra Avant Hamak ve tikağacından üretilen Bengal Salıncak ise babanıza yeni keyif köşeleri sunuyor. Özellikle Avant Hamak’tan babanızı kaldırmakta bir hayli zorlanacaksınız. Bengal Bar Takımı 1.990 €’dan, Avant Hamak 2.490 €’dan, Bengal Salıncak ise 2.780 €’dan tüm İCA Home&Garden mağaza ve bayilerinde bulunabiliyor. Ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT